Creed Virgin İsland Water
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Sabah aceleyle parfüm seçimine karar veremeyince Bleu de Chanel edp sıktım çıktım. Sanırım bu kararı önceki günden belirlemek gerekiyor.
- 7 beğenme
Yorum
-
Santal royal sample kullandım. Keşke silajı daha düşük olsa dediğim tek parfüm oldu ama kokusunu çok beğendim ben
- 8 beğenme
Yorum
-
Faranjit olmuşum ve kokuları çok az alabiliyorum. Aslında bugün fıslatmıycaktım ama arabanın kol dayamasının içinde duran 15 dekant arasında en değersizini bulmaya çalıştım.
Sonuç : Black Vanilla Absolute
- 7 beğenme
Yorum
-
alberto morillas hayranı olarak bugün m7 vintage kullandım. başlangıcında ki o ilacımsı hava çok etkileyici sanırım oud , rosemary ve bergamot bu etkiyi yaratıyor. projeksiyonu çok çok iyi zaten bu kokuyu anlatmaya bile gerek yok.
- 7 beğenme
Yorum
-
Sospiro - Accento.
Keskin bi' lavanta açılışından sonra onu da kesen bi' ananasla devam ediyor. Beni de aranıza alın der gibi sırıtan yasemini maalesef dışlamışlar. Çok silik, alttan alta basit bi' yasemin sesi var o kadar.
Yalnız yasemini fena harcamışlar. Sürekli alttan tam hissediyorum derken paçuli kapatıyor kapıyı. Bi' çekilin derken bu seferde vetiver fırlıyor aradan. Hani bu luna parklarda tokmakla kafalarına vurup yuvalarına soktuğunuz anormal oyuncaklar vardı ya, O muameleyi görüyor işte.
Ne kadar tatlılaşayım diye uğraşsa da çok keskin bi' koku dostlar. Ortamı yumuşatmaya çalışan vanilya da maalesef güçsüz. Benim tenim paçuli ve vetivere baş rolü verdi.
Kafamda yerleştirebileceğim bi' yer bulamıyorum bu kokuya. Sert ve bana hitap etmeyen bi' yapıya sahip diyerek geçiyorum. Kadın parfümü olarak çıkmış. Atın o kategoriyi çöpe, direk unisex.
Performans mı? Durmuyor olmaz olasıca...
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 11 beğenme
Yorum
Yorum