Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Amouage - Interlude :cool gizemli, koyu, karmaşık ve dumansı. Az gösterişli ve lüks

Yorum

• 2014 Lidge.
      Sabah 8 de sıktığım kokudan eser yok.
      Kötü batch vesselam...

Yorum

• cantona8
        cantona8 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        öğleden sonra ben de kullanacaktım. melkmeisje ye yazık etmek istemedim

• Lubin Itasca

Yorum

• Loewe Esencia

Yorum

• Dün Avon Surrender for her kullandım üretimi biten bu parfüm öyle güzel öyle kaliteli ki , bana Dior Midnight poison ı hatırlatıyor...keşke ikiside tekrar üretilse...bugün ise çok değerli dostlarla birlikte olacağız onun için kıymetlilerimden yine üretimi duran Cacharel Scarlett kullanacağım

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sabah dolabı açınca herod öyle kuzu gibi bakınca dayanamadım 5-6 kere fıslattım çıktım
            Son Düzenleme fuatkaynak; 19-01-17, 19:14. Tarafından yapıldı.

Yorum

• TF London

Yorum

• Bugün 10 fıs chanel no5
                http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Guerlain Mitsouko Jickye oranla bu kokunun güncel versiyonunu daha çok beğendim ama yine de ikisinin de vintagelarını denemekte fayda var sanki. Başımı döndüren kokular olmadı beklentim daha büyüktü ikisinden de..

Yorum

• Sample denemeleri,
                    mfk oud bunun neresi oud kokusu ya algıladığım safran ve paçuli
                    hdp ambrarem nerde bunun ambrei oudu tamamen algıladığım, hiç sevmediğim yeşil notalar

Yorum

• eren_c.
                      eren_c. Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Kesinlikle safran bunaltıcı derecede fazla ama elit bi koku bence hocam.

• Guest's Avatar
                      Misafir Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Evet safran fazla baskın bence de Sefayir hocam. Şaşırmıştm ilk kullandığımda.

• Baruti Melkmeisje. Yorumlayabilmek için kullandım bugün. Ama bende derin şeyler uyandırmadığı için detaylı kaleme alamadım. Bu başlıkta bir kaç şey yazayım hakkında.
                    Parfümümüz çiçeksi akorlar tarafından ele geçirilmiş. Ben özellikle irisi merak ediyordum. Nasıl kullanılmış acaba? sorusu, tıpkı Naomi Goodsir Iris Cendre'de olduğu gibi çiğ bir iris şeklinde cevap buldu. Kurudukça daha olgunlaşan bir yapıya gidiyor ama ana aktörümüz değil maalesef (kendi adıma maalesef). Çiçek bilgim çok derin olmadığından, detaylı bir şeyler çıkaramadım ama yeşil çiçekler, acımtrak bile sayılabilecek bir yaş vetiver (vetiver diye bildiğimiz koku) ile dostane ve uyumlu ilerliyor. Armut notasını aradım biraz. Sanırım o başlarda gelen yumuşak bir meyvevari koku olsa gerek. Etkisi çok sürmüyor. Ben o tatlılığın esasen bal notasından ileri geldiğini düşünüyorum. Çoğu parfümde olduğu gibi, burada da kullanılan bal beni rahatsız ediyor. Balı çekip alsak favori yazlıklardan, yenileyici parfümlerden biri olabilir. Ama genel uyumu sayesinde ortalamanın birazcık üzerinde not alma şansı var.

Kalıcılığı yorumlayacak kadar zaman geçmedi. Ama farkedilirliği ilk 2 3 saat ortalamanın hayli üzerinde oldu. Özellikle tende. Şu sıralar 6. saatlerinden ilerliyor ve tene yakın olmakla birlikte, hala ana karakterini, temasını, notalarını canlı bir şekilde verebiliyor olması büyük bir artı.

Bu yazıyı biraz daha olgunlaştırabilirsem "detaylı parfüm yorumları" kısmında da bahsedebilirim ileride.

Sevgiler..

Yorum

• Guest's Avatar
                      Misafir Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Ihlamur varmış kokuda, 1A-33'e benziyor mu acaba kullandıysan ?

• cantona8
                      cantona8 Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      aa evet! sen deyince ayıldım. evet benziyor tınılar. ama ıhlamur olduğuna ayılamadım yazmadım ama bu sıcak bir koku aynı zamanda. bu sıcaklığı verebilecek notalardan birisi de ıhlamur olabilir.

• cantona8
                      cantona8 Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      1a-33 çok fazla hafif kalır bunun yanında. kolonyavari bir çalışma o. kolonya benzetmesi edc anlamında değil tabi ki

• LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Frozenwings
                      Frozenwings Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Favorilerimden

• Bahoo
                      Bahoo Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Favoriniz favorimizdir

• Dişçi koltuğunda kimseyi rahatsız etmemek adına, nautica voyage. Kenzolar gibi zorlayıcı olmadan sucul olmayı başaran, aqualitik gibi aqualitik. Fiyatı da cabası...

Yorum

• Encre Noire

Yorum

• Click image for larger version

Name:	3727422395_9c665c70ec.jpg
Views:	51
Size:	100.3 KB
ID:	4927

Yorum

İşleniyor...
                        X