Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: Kadir.tbk View Post
    Ysl kouros vintage. Çok pişmanım birazdan toplatıya giricez :-(
    Toplantı hızlı bitecek desene

Yorum

• Kadir.tbk
      Kadir.tbk Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Saat 15 : 30 da hocam :-) yanımdaki dekantlardan birini üzerine püskürtme yapıp maskelemeyi düşünüyorum .Vertusun dekantları var yanımda çok şükür...benim bile başım agrıyo koku yüzünden çok çok hayvansalmı diyim tütünlümü diyim bilemedim.

• alfie
      alfie Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ben o kokuyu bir kere denedim, bir daha denemesemde olur Hiç bana göre değil. Yanında kurtarıcılar olması iyi olmuş.

• Bu gün elimdeki dekanttan LDDM , ilk aldığımda çok ısınamamıştım , biraz garip ve sıradışı gelmişti. denedikçe anladım , muhteşem bir koku , geç keşfetmiş oldum ama sanıyorum artık bırakmam

Yorum

• camorr
      camorr Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Tarikatımıza da bekleriz

• eren_c.
      eren_c. Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Kesinlikle keşfedildikçe kendini insanın içine çeken her koklayışta farklı bi yönünü gösteren şaheser...

• Dün akşam da dahil bu sabah denediklerim şöyle;

Dunhill Icon Elite : Aşırı tatlı pudralı piyasa parfümü. O kadar yapay kokuyor ki sakın denemeyin. Birde 448 liracıkmış...
    Burberry Mr Burberry : Klasik desinger ağaçımsı aromatik kokusu. Pek birşey ifade etmedi benim için.
    Vertus Vanilla Oud : Güzel Vanilya - Öd temalı bir koku Arabian Oud ve Oud Save the King'e benziyor. Kalıcılık ve silaj ise gayet başarılı.
    Valentino Uomo : Bu parfümü neden Dior Homme Intense'e benzetiyorlar. Bu koku Dior Homme'un rakibi olur ki Dior Homme her türlü ezer. Bu arada asıl en çok D600'e benziyor.
    Versace Oud Noir : Başlangıcı epey karanlık başlıyor. Orta notada öd devreye giriyor ve asıl koku son notada daha güzelleşiyor. İlk başta karar vermek yanıltıcı olabilir.

Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

• TF Tobacco Vanille elimde gidip geldi,sıkacaktım sıkmadım çünkü aşırı grip oldum,koku alamıyorum

Yorum

• lidge

Yorum

• TF Tobacco Vanille

Yorum

• Hypnotic poison eau sensuelle
            http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Bugün Zeynep hanımdan denemem için hediye gelen Sisley Soir de Lune kullandım, Zeynep hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır .

Dominique Ropion parfümüymüş. Parfüm çok güçlü bir açılışı var başımı ağrıttı hafiften, yayılımı çok yüksek, direkt dikkat çekici vurucu bir açılış ama bana biraz ağır geldi. Eski kafa şipre tarzı var, çıkış tarihi 2006 olsa da tarzıyla, notların kullanım biçimleriyle, muazzam kuvvetiyle 2006'dan ziyade daha eski tarihli parfümleri andırıyor.

Bir süre kuru, eski bir gül - meşe yosunu kombinasyonu var, devamında yaklaşık 15-20 dakika sonra koku yumuşuyor hafiften tatlılaşıyor sanırım bal dahil oluyor, burada da eski kafa hissiyat bulunsa da günümüze biraz daha yakın. Farklı çiçekler çıkmaya başlıyor gibi devamında. Çarpıcı ve dikkat çekici bir parfüm. Bazı insanlar feminen bulsa da erkek kullanımına da uygun geldi bana. Materyal kalitesi bir tık yüksek olabilirmiş, hafiften hissedilir sentetiklik olabilir ama zaten niş diye konumlandırmamış kendini parfüm. Zengin, sofistike bir parfüm, beğenimi kazandı gibi ilk kullanımda, henüz ilk saatindeyim değişime uğrayabilir bakalım.

Yorum

• D&G desert oud kullandım, tam havaları bu günlerde bol bol kullanıyorum.

Yorum

• Opus V ileyiz bir akşam yemeğinde. Hanımın tepkisi olumlu olmadı her zamanki gibi

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                    Umut Kurtoğlu Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Hanım şu an sattığım elimden çıkardığım her kokuya 'Aa Bu ne güzel koku! '' dedi. Bizde de sorun olabilir

• kuzukardes
                    kuzukardes Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    ben her interlude kullanışımda boşanma tehdidi alıyorum ...çaktırmadan sıkıyorum gene anlıyor "benden iyi burnun var" diyorum azizim..
                    daha celp gelmedi...ama ursa ya gelir diye düşünüyorum..

• Medea
                    Medea Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Ursa sonrası boşanma garanti de ödenecek nafaka da tavan yapabilir

• chpre palatin, kullanmadıkça kendisini en çok özleten koku, her kullanışta ayrı yönü baskın

Yorum

• matrai
                    matrai Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Kaya=Chypre Palatin

• kaya
                    kaya Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    bir kaç hafta ara verdim unuturum diye ama daha çok bağladı

• tauer no 14 noontide petals

Yorum

• jatne
                    jatne Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Pek parfüm yorumlamaktan anlamam ama sizi kırmamak adına bir kaç kelamda bulunayım. İçerikten çok bana hissettirdikleri şöyle. Açılış çok keskin muhteşem kimyasal bir patlama. Kızgın güneş üstünde floral patlamalar yaşatıyor bana. Bence bu parfümün içeriğinde gazoz içerken burnumun hissettiği o gazda var. Aykırı olduğu kadar, modern de. No 14 bana yazın kızgın güneşin altında, bir çiçek bahçesinde, gazozumu keyifle yudumladığımı hissettiriyor Farkedilirlik : ilk 2 saat çok iyi sonra 3-4 saate kadar, kol mesafesinde fark ediliyor. Tene yaklaşımı 5-6 saati buluyor. Kalıcılık: Benim tenimde 14-15 saati buldu, kıyafette daha yüksek.
                    Son Düzenleme jatne; 29-01-17, 00:20. Tarafından yapıldı.

• eren_c.
                    eren_c. Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Çok teşekkürler hocam bi fikir oluştu elinize sağlık.

• camorr
                    camorr Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Çok güzel yorumlamışsınız Nejat Hocam. O gazoz hissini aldehitler veriyor. Ben de çok seviyorum aldehitli çiçek çalışmalarını.

• Nasomatto Duro kullandım, eğer koleksiyonumda tek maskülen odunsu olacaksa muhtemelen o bu olurdu.

Yorum

• Caron pour un homme. Eski, tozlu, ham bir lavanta. Uzun süren bu açılıştan sonra yavaş yavaş süzülen bir vanilya. Yanıltıcı olmamak adına, ben çok beğensem de herkesin seveceği bir koku değil. Bildiğin yaşlı işi

Yorum

• Green Irish tweed kullandim, her zamanki gibi cok beğenildi.

Yorum

İşleniyor...
                      X