dior home intense. Bu arada 2016 versiyonun eskisine yakınlığı ve performans olarak daha iyi olduğu söylentisinin şehir efsanesi olduğuna bizzat şahit olundu
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bu sabah Atkinsons the odd fellow's bouguet kullandım, bu koku gerçekten çok hoş kullanımı var hem designer fiyatında niche kalitesinde bir parfüm 6 - 7 saat rahatlıkla kokusu hissediliyor. Akşam Carner cuirs barcelona kullandım maskülen bir tarzı var, evet black afgano ya benziyor ama black afgano 3 kat daha baskın bana göreSon Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 14-03-17, 21:31. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
-
Hermes 24 Faubourg Pour Femme EDP
İçeriğinde, şişesinden de anlaşılacağı üzere birden fazla çiçeği barındıran bu parfüm ortamda kokusuyla iz bırakmak isteyen bayanlar için harika bir alternatif.
Hermes 24 Faubourg Pour Femme EDP Bayan Parfümü, alkol oranı düşük olması nedeniyle daha fazla kalıcı. Açılışıtan sonra çiçeksi notalara meyvemsi bir hava ekleniyor. En farkedileni de şeftali. ( Belki de en sevdiğim meyvenin şeftali olması nedeniyle bu parfüme vurulmuş olabilirim.)
Bu parfümle, gün boyu üzerinizde hissedeceğiniz çiçek kokularıyla ortamda farkedilir bir etki bırakabilirsiniz.
- 10 beğenme
Yorum
Yorum