Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bende Creed Aventus kullandım. Kıştada ayrı bi güzel bence.

Yorum

• Gece, dışarı çıkarken Amouage Epic kullandım. Bi an çok iyi geliyor, bi an sıradan. Ama tuhaftır, son iki kullanımımda sektirmeden övgü aldı. Amouage'ın arap etkisinden uzak sayılabilecek, yüzü Fransa'ya dönük ve genel beğeniye de uygun parfümlerinden.

Yorum

• Bazı arkadaşlar sağolsun bilinçaltıma girdi. Millesime Imperial kullandım
        Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 18-02-17, 09:14. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Tobacco vanilla uzun aradan sonra..kullanamasam da referans parfum

Yorum

• HDP 1969. Bu açık güneşli bir hava için iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Şeftali ile açılan ve hafif çikolata, kahve ile devam ederken gül ve karanfilin buna eşlik etmesi çok seçkin ve dengelil bir kokuyu ortaya çıkarıyor. Burnu yormayan, insana kendini taze ve enerjik hissettiren bir tarzı var. HDP kokularının genel yansıması bu kokuda da var. Hiç bir kokuya benzemiyor, kendine özgü.

Yorum

• Royal Vintage. Bu kokuda birşey var arkadaş. Performansi benim icin yetersiz olmasina ragmen beni kendine baglamayi basaran ender kokulardan. Belkide tek bu aralar.

Yorum

• White patchouli

Yorum

• Amouage Opus V. Opus serisindeki genel beğeniye en uygun koku. Performansıda oldukça üst düzey. Nish parfümlere yeni giriş yapanların kesinlikle denemesi gereken bir parfüm

Yorum

• 07 Odin Tanoke

Enterasan bir ağaç kokusu daha...

Yorum

• Bugün sabah Shalimar. Öğlen ise çalışma masasında Rebul'un yasemin kolonyasına denk geldim, çok hoşuma gitti.

Yorum

• Lidge, kakaolu ve güneşli bir gün.

Yorum

• Dün tadı damağımda kaldığı için bugün de Bvlgari Pour Femme...Mutluluk,huzur....

Yorum

• Parfümlerin önünde uzun uzun düşündükten sonra elim vintage lou lou ya gitti
                            http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Xerjoff JTC Comandante

Yorum

• Bugün DHI ile beraberim özlemişim bu kokuyu

Yorum

İşleniyor...
                                X