Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• bu sabah yeni dekantlardan Min new york shaman kullandım, biraz yeşilimsi sulu bir tarafı var kokunun rahatsız etmeyen güzelliği var acqua di gio profumo yu andırıyor, bahar ayları için hoş bir koku. Akşam dönüşü Guerlain L'ame D'un Heros kullandım, turunçgiller ile aram yoktur ama Guerlain olunca iş değişiyor, Adamlar kokuyu dokumuş sabahki kullandığımdan biraz daha yumuşaktı buram buram

Yorum

• LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Bahoo View Post

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Bahattin hocam gömü mü buldun yoksa Gökten zembil ile indi Coromandel? :-)))

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View Post
          Bahattin hocam gömü mü buldun yoksa Gökten zembil ile indi Coromandel? :-)))
          Gökten zenbille değil ,Altuğdan splitle inmişti
          فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Ormonde jayne - man
            Dr.ekrem dostumdan aldgm dekant ıle yenıden denedgm, Yaş ağaç eksenındekı bu yogun koku, bazen kendını cok sevdırıyo bazen.bayıyor, fakat sunu anladm, cok kullanımda sıkacak bı koku..
            Etraftan abartılı ovgu aldgm da oluyo, hıc begenmeyende, ehh ıste dıyende, bu kadar alakasız yorumlar aldgm tek parfum

Yorum

• Givenchy My Couture kullandım bugün.

Yorum

• Selamlar...
                Birkaç gündür berbat Gebze havası ve iş ortamında baharı çağırmak daha ziyade hissetmek adına çok sevdiğim çalışma Ormonde Jayne - Ormonde Man kullanıyorum. Kokuyu bilenleriniz bilir ancak bilmeyen dostlar için taze kesilmiş bir ağaç gövdesinin her hali olarak açıklayabilirim. Doğaya ve doğallığa öykünen oldukça nazik, minimalist ve rahatlatıcı bir parfüm benim için. En çok hissedebildiğim yanları ise sedir ağacı, yosun ve ferahlatıcı taze otlar ile baharatlar oldu. Fakat hatırlatmam gereken bir detay var; ben bu parfümün ilk etaptaki iki farklı şişesini ve şu andaki en güncel şişeyi kullandım, kullanıyorum. Ormonde Jayne markasının Nişantaşı La Deesse parfümerisinde ilk satılmaya başlanan hali küçük kare şişeler (biri etiketsiz - diğeri altın sarısı etiketli) ile şu andaki büyük şişeler arasında bariz koku farklılıkları var. Özellikle bundan 4 yıl önceki ilk hali doğallığın ve performansın zirvesinde olan çok daha katmanlı bir kokuyken şu andaki büyük şişe Ormonde Man; daha sentetik, İso E Süper yoğunluğu altında diğer elementlerin kendisini yukarıya atamadığı ve balzamik yapıya çok daha dengesiz geçen bir sıvıya işaret ediyor. Dolayısı ile antikacı kardeşlerimin bunun da eski şişeleri peşinde koşulması gereken bir parfüm olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim fakat ben aynı hissi yakalayabildiğim için kendisinden yine çok memnunum.
                Son Düzenleme Balzamik Sirke; 15-03-17, 00:08. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Balzamik Sirke View Post
                  Selamlar...
                  Birkaç gündür berbat Gebze havası ve iş ortamında baharı çağırmak daha ziyade hissetmek adına çok sevdiğim çalışma Ormonde Jayne - Ormonde Man kullanıyorum. Kokuyu bilenleriniz bilir ancak bilmeyen dostlar için taze kesilmiş bir ağaç gövdesinin her hali olarak açıklayabilirim. Doğaya ve doğallığa öykünen oldukça nazik, minimalist ve rahatlatıcı bir parfüm benim için. En çok hissedebildiğim yanları ise sedir ağacı, yosun ve ferahlatıcı taze otlar ile baharatlar oldu. Fakat hatırlatmam gereken bir detay var; ben bu parfümün ilk etaptaki iki farklı şişesini ve şu andaki en güncel şişeyi kullandım, kullanıyorum. Ormonde Jayne markasının Nişantaşı La Deesse parfümerisinde ilk satılmaya başlanan hali küçük kare şişeler (biri etiketsiz - diğeri altın sarısı etiketli) ile şu andaki büyük şişeler arasında bariz koku farklılıkları var. Özellikle bundan 4 yıl önceki ilk hali doğallığın ve performansın zirvesinde olan çok daha katmanlı bir kokuyken şu andaki büyük şişe Ormonde Man; daha sentetik, İso E Süper yoğunluğu altında diğer elementlerin kendisini yukarıya atamadığı ve balzamik yapıya çok daha dengesiz geçen bir sıvıya işaret ediyor. Dolayısı ile antikacı kardeşlerimin bunun da eski şişeleri peşinde koşulması gereken bir parfüm olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim fakat ben aynı hissi yakalayabildiğim için kendisinden yine çok memnunum.
                  Hocam deseniz ya ne varsa Eskilerde var diye :-))

Yorum

• Balzamik Sirke
                    Balzamik Sirke Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Maalesef yaşım gereği bunu demek hoş olmasa da ne yazık ki gerçek Cemal bey . Her şey zamana yenik düşüyor ama bu parfümlerde başka şeylere de yenik düşüyor sanki.

• Parfums de Marly - Herod kullandım bugün. Bana Dolce Gabbana - The One EDT-EDP gibi herkesin seveceği tarzda bir koku gibi geliyor. Çok seviyorum.

Yorum

• cdg - luxe patchuli

Yorum

• Dsquared potion kullandım,tarçınlı sahlep gibiyim.

Yorum

• Tauer Incense Flash

Yorum

• Cartier - Declaration d'un Soir...6 fısla şu anda nefes almaya çalışıyorum.

Yorum

• Tardes. Çok iyi..

Yorum

• Sandalağacının ylang ylang, iris, vanilya ve yaseminle aşkı.. Şaheser.. Öyle bir güzellik ki, reformülasyonlara rağmen ayakta..
                              Bugun Guerlain Samsara.
                              Click image for larger version  Name:	1474103826.jpg Views:	2 Size:	36.8 KB ID:	24114
                              Click image for larger version  Name:	nd.25315.jpg Views:	2 Size:	60.6 KB ID:	24117

Ekli Dosyalar

Yorum

İşleniyor...
                              X