Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tiziana Terenzi Chimaera - Tiziana Terenzi nin şu ana kadar denediğim en iyi parfümü. Oldukça kompleks ve çok iyi harmanlanmış. Herhangi bir şeyin kokusuna banzemiyor. Notalar tek tek ayırt edilebiliyor ve sentetiklik hiç yok. Oldukça güçlü bir performans hem kalıcılık hem farkedilirlik yönünden. Kararında ve baymayan bir tatlılık. Yeni favorilerimden olmaya aday

Yorum

• Terre d'hermes edp kullandim bugün.

Yorum

• Dün gece kollarıma Angel,Addict,Mon Guerlain ve Shalimar sıktım.Önce eşime sordum hangisi daha güzel diye.Addict i beğendi ama Mon Guerlain ı koklayınca gözleri parladı bu gerçekten güzelmiş dedi(onun beğendiği bir parfüm bulmanın mutluluğu içindeyim😊)Sonra oğluma sordum aynı soruyu.Hepsini kokladı ve hiç tereddüt etmeden en güzeli bu diyerek Shalimar ı gösterdi.16 Yaşındaki bir gencin tercihi yaşlı kadın kokusu denilen Shalimar oldu😊
        Ben de bugün tabi ki Shalimar sıktım😉

Yorum

• Libra
          Libra Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Mon Guerlain sıktığımda arkadaşlarım bazı parfümlerim gibi çok yoğun kokmadığını söylemişlerdi ama montuma,kıyafetlerime sinmiş kokusu ve dolabımı açınca bile hemen kokusu burnuma geliyor.Hırkamın koluna sıkmışsam kolumu oynattıkça kokusunu hep alıyorum.İlla burnuma dayamam gerekmiyor.Ben gayet memnun kaldım👍🏻
          Shalimar a gelince eskisi daha tatlı ve yoğun geliyordu bana.Yenisi biraz daha ferah,ve hafif gibi.Gün içinde tazelemem gerekiyor.Yenisi de çok güzel ama eskisini daha çok seviyordum doğrusu.Bu yazdıklarım edt için.Yeni edp yi hiç koklamadım.Bugün sıktığım ise eski edp ve ilk anda çok ağır koksa da şimdi tatlı tatlı burnuma geliyor😊

• Kartaliçe
          Kartaliçe Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          teşekkür ederim yorumun için canım... bende shalimar edp alıcam

• Libra
          Libra Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Birşey değil canım.Ben de elimdeki edp bitince yenisini alıcam.Eskiden Shalimar da edt tercih ederdim ama yeni edt beni kesmedi😊

• Ralph Lauren Safari

Yorum

• Comme des Garçons Black , imza kokusu olacak bir karekteri var fakat performans dan kaybediyor

Yorum

• CHANEL egoiste

Yorum

• Flower by Kenzo EDP.. Menekşeler, güller, bol pudra ve misk ve de nefis bir vanilya..
              Kadınsı, yumuşacık, şefkatli ve özel.. Ellerinize sağlık Monsieur Alberto Morillas..
              Click image for larger version  Name:	flower-by-kenzo-1003.jpg Views:	1 Size:	229.6 KB ID:	23690

Yorum

• Libra
                Libra Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Çok güzel ve çok kalıcı bir parfüm gerçekten👍🏻

• Sahin
                Sahin Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                woow,çok (akılda) kalıcı bir reklam kızı

• Minty
                Minty Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bence de :-) kız da afiş dizaynı da çok başarılı :-)

• Bileklere Arabesque sıktım. Baya gourmand tobacco açıldı. He bunda erik baya net kuru meyvelerin o kendine has tatlılığı değil de eriğin tatlılığı var. Yakışmış ama Pure Havane andırmasından uzaklaştırmamış bu hareket. Basit bakarsan tatlımsı tütün ile açılış. Sonrasına bakacağız.

craquelle ini de yine sağlam buluyorum onda da ortasında Tuscana selam duruşu var. İlginç adamların mantığı sanırım Tom Ford klasiklerini zenginleştirmek :d

Zaten yeterince sağlam bulduğum Tv Tl gibi kokuların daha da mükemmelini kullanmak ile uğraşacağıma yeni tarz kokular peşinde harcarım kıymetli vaktimi. O da ayrı bir konu.
              Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 13-03-17, 12:15. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Lubin - Itasca
                En sevdigim vetiver yorumlarindan...

Yorum

• Dolce Gabbana İntenso sevemedim gitti bu parfümü.

Yorum

• Libra
                    Libra Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Ben çok seviyorum bu parfümü ama keşke daha kalıcı olsaydı...

• MFK Amyris

Yorum

• Akşam için Amouage Bracken. Amouage ne yapıp ne edip arada böyle bir bomba patlatıyor ve oda uzun bir süre markayı götürüyor. Amouage çizgisinden oldukça uzakta ama yenilikçi bir maskülen. Eski kafa çiçeklerin günümüze uyarlanmış modern hali ve amouage kalitesi. Bahar ayları ve yaz akşamlarında bol bol kullanacağım bir parfüm

Yorum

• Vintıç Lanvin My Sin

Yorum

• Sabah CDG 2, akşam LM Parfums- Army of Lovers kullandım. Army of Lovers için "ambroxanlı gül" yorumu okumuştum,cuk oturuyor.

Yorum

• Ursa...
                          İlk defa denedim ve hayran kaldım.
                          Ayrıntıları parfüm yorumları kısmına yazdım

Yorum

İşleniyor...
                          X