Mark Buxton Sexual Healing - Pazar günleri biraz temiz kokmak lazım
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
baykalbul Baykal hocam sen adamın önde gidenisin. Ekşisözlükte takılıyorken Fenerbahçe başlığına yazılanlara bakayım dedim. 'alex ile ego yarışı yapılmasa iyi olurdu.. alex her takım taraftarının sevdiği bir kişilik maşallah..' Şunu okuyunca dedim ekşide Baykalbul hocanın benzeri var diye düşünürken, yazarın sen olduğunu görmemle içeri girip bir Eau Du Sud sıktım. Adamsın.
- 11 beğenme
Yorum
-
Teşekkür ederim Umut Kurtoğlu hocam .. Haha .. İnşallah sevginize hayırlısı ile layık olurum inşallah .. Aynen ordaki baykalbul benim. Aslında her yerde aynı nik iyi değil. Bazen sapıklarım çıkabiliyor, hayırlısı inşallah .. Alex para sevdalısı falan dediler ama bence iyi adam ki bunu tüm millet söylüyor ve parayı abartmadan sevmek suç değil .. Aykut hoca keşke kendi rekorunu kırdırdıktan sonra takımdan kesseydi ki az kalmıştı galiba iyice. Aykut hoca onun ahını aldı ve o da gitti sanırım ama inşalalh bu seferki gelişi hayırlı olur .. İyi maç seyirleri, iyi kokular.. Size de teşekkür ederim Medea hocam ..
5 ay geç meseaj oldu kusura bakmayın. Tapatalk uyarı vermiyordu bu sitemiz için ve başka şeyler vardı. Genelde medya ile ilgilenemedim bir de..
-
Atkinson oud save the Queen..uzun zamandır kullanmadığım bi sample vardı..oud kokusunu sevmesemde bazı parfümlerde ustaca yorumlanmiş..bu da o parfumlerden..uzun kullanımda sıkıcı olacaktır ama çekici kokular sevenler bi baksın derim
- 10 beğenme
Yorum
Yorum