Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Ben dünyaya doğru yürümekle meşhurum
bahar da sürgülenir içime katranlar da
hem koşarak yarattığım sevgiler vardır
hem körlenmiş sevgilerin acısıyla koştururum.
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kokuyu her kullandığımda; yaşanmışlığı sebebi ile patina almış bronz kasa ve otomatik mekanizmalı bir kol saati takıyormuşum hissi oluşuyor. Veya bir müzede sergilenen antik Yunan veya Roma savaşçılarının darbe izleriyle dolu kalkanları, miğferleri ve zırhlarını izliyormuşum gibi bir şey...
Kutsal kasenin içindeki eski ama zamansız; görmüş geçirmiş ama hayat dolu bir şarap gibi. Secde edin!!!
Harika ferahlatıcı zencefil citruslu dior homme sportumu denedim duty freede tekrar . Bu baya irisli. 2008 olan demek ki bendeki. Batch sorgulamamıştım.. Şahsen bendekini tercih ederim sıcak yaz günleri için. Süper ferahlatıyor. Ha nasıl buluruz o batchi bilemiyorum
Opus 1144'u denemiştim çok unique bir koku gelmişti..Akşam fragranticada yorumları görüp hiç denemediğim Shalimar Edp'yi denedim. Unique değilmiş öğrenmiş olduk
Shalimar Edp kullanan erkekler. Sizi çok iyi anlıyorum. Harikaymış.
Bu kokuyu her kullandığımda; yaşanmışlığı sebebi ile patina almış bronz kasa ve otomatik mekanizmalı bir kol saati takıyormuşum hissi oluşuyor. Veya bir müzede sergilenen antik Yunan veya Roma savaşçılarının darbe izleriyle dolu kalkanları, miğferleri ve zırhlarını izliyormuşum gibi bir şey...
Kutsal kasenin içindeki eski ama zamansız; görmüş geçirmiş ama hayat dolu bir şarap gibi. Secde edin!!!
Güzel koku ama bir LDDM değil. Fazla abartmaya gerek yok. Yolda görsem selam veririm en fazla.
Yorum