Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Frederic malle french lover.

Yorum

• Bandit

Yorum

• Akşam seçimim Salome. Her defasında değişik bir yüzünü keşfettiğim efsane bir çalışma. Hacı yağı yakıştırması yapıldı ama olsun ben seviyorum bu bana yeter

Yorum

• Afrika Olifant ile akşam terapisi..

Yorum

• Bu sabah yenilerden Agonist Isis (enfes) akşam dönüşüm Chopard Oud Malaki

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL
              Bu sabah yenilerden Agonist Isis (enfes) akşam dönüşüm Chopard Oud Malaki
              Çok merak ettiklerimden bu parfüm. Vanilya prensesleriblnden galiba kendileri

SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: şerif23 View Post
                Çok merak ettiklerimden bu parfüm. Vanilya prensesleriblnden galiba kendileri

SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Şerif Hocam Agonist Diğer formdan splitten. Chopard oud malaki takas ile aldım. Fragranticadaki Agonist Isis den farklı şişesi üzerinde Matrıx deki yazıların şekli gibi yazılar var parfüm içeriği yazıyor. parfümü yorumla dersen pek yorumdan anlamam ama tam tarzım olan kokulardan. Şişeli olarak almayı düşünüyorum

http://www.fragrantica.com/perfume/A...ope-37094.html

Bu linkteki şişenin aynısı ama beyaz olanı. Fragranticada henüz göremedim beyaz şişelisini.
                Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 24-02-17, 23:30. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Amouaqe Epic kullandıkça kendini daha çok sevdiriyor. Oud sevmiyorsanız bir de bu şekilde deneyin..

Yorum

• Kilian intoxicated - Juliette has a gun oil fiction

Yorum

• Vetiver babylone

Yorum

• Bugün canım tatlı bir parfüm kullanmak istedi ve bu grupta en sevdiklerimden olan Bvlgari Goldea kullandım.La Vie Est Belle gibi bağıran bir koku değil ama tatlı tatlı,usul usul varlığını hissettiriyor.Yumuşak,zarif,çok hoş bir parfüm...

Yorum

• YS-Uzac Pohadka baş ve boyun bölgesine... TF Orchid Soleil gömlek kollarına ikişer fıs. Biraz tütün, deri, çimen, adaçayı ve labdanum (Pohadka) biraz sümbül, orkide, zambak, vanilya, kestane, paçuli (Orchid Soleil) birlikte bana eşlik edecekler. Başlangıç olarak güzel, önemli olan gün içerisinde ne olacağı. Şu anda hissedilen taze, çiçeksi ve hafif alttan gelen derimsi bir koku.

Yorum

• PinotNoir
                            PinotNoir Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Hocam, ölmezotlu Pohadka'nın yanında hiç bir koku barınamaz. 😊

• Jo malone - oud bergamot
                          Bence performansı guclu olmadgı ıcın degerı pek bılınmeyen son derece çekıcı bı parfum

Yorum

• murrjm
                            murrjm Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Bence de cologne intense serisindeki en iyilerden ama performansı :/ Bir de fiyatlarını düşününce ...
                            İnsanlar o paralara ne parfümler alıyor yani

• Umut Kurtoğlu
                            Umut Kurtoğlu Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Çok iyi koku gerçekten

• harunozkan89
                            harunozkan89 Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            abartılı fiyatı yok hocam, hemde 100lük oldgunu dusunursek gayet designer fiyatına çok natural ve kalite kokular

• Click image for larger version

Name:	63100.jpg?width=400&404=product.jpg
Views:	367
Size:	47.7 KB
ID:	19717

Yorum

• Dior homme vintage..acaba bi yerlerden bir şişeli bulunur mu ki..kıyamıyorum..intense den çok farklı gelior bana DHI yi pek kullanamadım değişmeyen o baştaki kokusu çekiyor insanı..DHI de gecisler çok daha profesyonel geldi bana

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                              Umut Kurtoğlu Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Bursa'da 1000 tl isteyen varmış bir şişesine.. Ayıp yahu..

• erdembaba
                              erdembaba Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Yuh be yazık valla..insanda ulaşma isteği başladıysa o artık alınır umutum..vintage derby e 1400 isteyen var yurtdisinda da..
                          İşleniyor...
                          X