Frederic malle french lover.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMALBu sabah yenilerden Agonist Isis (enfes) akşam dönüşüm Chopard Oud Malaki
SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şerif23 View PostÇok merak ettiklerimden bu parfüm. Vanilya prensesleriblnden galiba kendileri
SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.fragrantica.com/perfume/A...ope-37094.html
Bu linkteki şişenin aynısı ama beyaz olanı. Fragranticada henüz göremedim beyaz şişelisini.Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 24-02-17, 23:30. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
-
Bugün canım tatlı bir parfüm kullanmak istedi ve bu grupta en sevdiklerimden olan Bvlgari Goldea kullandım.La Vie Est Belle gibi bağıran bir koku değil ama tatlı tatlı,usul usul varlığını hissettiriyor.Yumuşak,zarif,çok hoş bir parfüm...
- 11 beğenme
Yorum
-
YS-Uzac Pohadka baş ve boyun bölgesine... TF Orchid Soleil gömlek kollarına ikişer fıs. Biraz tütün, deri, çimen, adaçayı ve labdanum (Pohadka) biraz sümbül, orkide, zambak, vanilya, kestane, paçuli (Orchid Soleil) birlikte bana eşlik edecekler. Başlangıç olarak güzel, önemli olan gün içerisinde ne olacağı. Şu anda hissedilen taze, çiçeksi ve hafif alttan gelen derimsi bir koku.
- 10 beğenme
Yorum
-
Dior homme vintage..acaba bi yerlerden bir şişeli bulunur mu ki..kıyamıyorum..intense den çok farklı gelior bana DHI yi pek kullanamadım değişmeyen o baştaki kokusu çekiyor insanı..DHI de gecisler çok daha profesyonel geldi bana
- 9 beğenme
Yorum
Yorum