Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bu sabah Kilian la açılış yaptım akşam dönüşün blessed baraka. Bu initio lar beni mest ediyor

Yorum

• Guerlain La Petite Robe Noire EDP.
      Neden bu kadar sempati besliyorum bu kokuya ben de anlamış değilim.

Yorum

• pure havanna kullandım,

Yorum

• Sabah Bvlgari sıkmıştım ama akşama kadar kokusu epey hafifledi ve ben Shalimar edp sıktım.Gece arkadaşlarımız geldi ve bir arkadaşım bana Chanel Chance mı sıktın diye sordu.Beni asıl şaşırtan bundan birkaç sene önce Chanel Chance sıktığım bir gün,başka bir arkadaşımın Shalimar mı sıktın diye sormuş olmasıydı.İki koku çok farklı ama demek ki birbirlerini anımsatan bir şeyler var diye düşündüm...

Yorum

• Pure havana

Yorum

• Bois et cuir

Yorum

• Reminiscence, ara ara kullanmak keyifli. Cantona hediyesi.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                  Umut Kurtoğlu Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Bence de.. Designerlardan standartları azalttım ama bu koku bana hep başka kafada geliyor. Elim gitmedi ayrılmaya..

• SSS Ambre Noir

Yorum

• Bugün uzun zamandır kullanmadığım Miss Dior u sıktım.Tatlı bir koku ama ağır,bunaltıcı tatlılardan değil.Taze,ferah,neşeli bir havası var...

Yorum

• Parfums de Marley, Oajan. Tarçın, bal, vanilya, amber, benzoin, karamel, paçuli, musk'un dengeli, şurubumsu bileşimi. Çok fazla sıkmamak kaydıyla güneşli havalarda, özellikle baharda size keyifle eşlik edecektir. Bu kokunun bir de kardeşi var, Hermes Ambre Narguile. İkisi de bu tarz kokular sevenler için vazgeçilmezdir.

Yorum

• Pazar günü kahve içmeye çıkarken evde elime geçen bir aventus dekantı. Toplu ve kapalı yerlere giderken insanları rahatsız etmemek lazım

Yorum

• Versace crystal noir EDP. Her kokladığımda güzelliğiyle beni mest eden parfüm

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Montale red vetiver kullandım.
                          şuanki terre den daha performanslı.

Yorum

• Victrix

Yorum

• Terre D'hermes Pure Parfum

Yorum

İşleniyor...
                              X