Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• sabah Memo İtalian Leather kullandım favori kokularım arasında kesinlikle akşam Tauer Carillon Pour un Agne kullandım sanki fazla yeşil gibi sanki memoir i anımsattı bana

Yorum

• Carner Barcelona - Cuirs

Yorum

• Deneme amaçlı kullandığım saf yağlardan elimde sürekli bulunmasını istediklerimi sipariş vermiştim, bugün ulaştı. Onlardan biri olan vetiver var bugün üzerimde. Eşime de paçuli sürdüm. Evin içinde şahane bir koku bulutu oluştu.

Yorum

• MFK - Petit Matin.

Tam şöyle bi' yerde ve anda kullanılacak bi' parfüm. Portakal çiçeğinin, lavanta ve limonla kulağınıza fısıldadıkları şarkılar eşliğinde...

Click image for larger version

Name:	Positano-1.jpg
Views:	77
Size:	264.7 KB
ID:	25083

- Stop the car...
          - What ?!
          - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Dün beymende koku bulutlarının içinden geçe geçe kabanımda değişik bir koku oluştu. Yalnız wardasina çok ilgimi çekti

Yorum

• AB Lomani Silver

Yorum

• Ormonde Jayne - QI Intensivo

Yorum

• Italian Cypress

Yorum

• Creed - Bois du Portugal

Yorum

• Mancera Black to Black o kadar rafine bir koku ki sentetiklikten eser yok. Kokunun içinde kaybolabilirsiniz derinden koklarsanız.
                      Waoooow dedirten nadir kokulardan oldu

Yorum

• Özel bir güne tek parfüm eşimin en sevdiği parfümüm Creed Green Irish Tweed

Yorum

• Günaydın herkese.Bugüne lancome hypnos ile başladım.

Yorum

• Xerjoff jtc Club Comandante

Yorum

• Bu sabah birden Shalimar ın kokusu burnumda tüttü..Ben de hemen Shalimar edp sıktım.Bu parfümle aramda böyle bir bağ var.Kokusu birden aklıma geliyor ve o anda hemen sıkmak istiyorum.Bende bağımlılık yaptı..Bu yüzden tatillerde hep yanımda bulunduruyorum.1-2 defa yanıma almamıştım çok pişman oldum..Onun sıcacık,kadife kadar yumuşak ve diğer parfümlerden çok daha farklı tatlılıktaki yapısı kendimi konforlu,güvende,huzur içinde hissetmemi sağlıyor.Zaman zaman daha modern parfümlere yönelmeliyim desem de onsuz yapamıyorum..

Yorum

• Libra
                                Libra Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Bugün bir arkadaşımla buluştum ve parfümün harika kokuyor.Temiz,pudralı,çok güzel bir koku bu dedi.Shalimar biraz riskli bir parfüm olduğu için ona yapılan güzel yorumlar beni daha da mutlu ediyor❤️

• Frozenwings
                                Frozenwings Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Bence de bağ kurulacak bir parfüm. Benim tenimde daha çok deri ve tütsü ön plana çıkıyor.

• Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View Post
                              sabah Memo İtalian Leather kullandım favori kokularım arasında kesinlikle akşam Tauer Carillon Pour un Agne kullandım sanki fazla yeşil gibi sanki memoir i anımsattı bana
                              Tauer Carillon Pour un Agne nasıl bir kokudur yaa 4 defa fıslattım ceketime evin içerisini aldı verdi performansı harika. o ceketi hemen kuru temizlemeye vereceğim koku ilk sıktığım gibi gerçekten mükemmel performans

Yorum

İşleniyor...
                              X