Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• gucci pour homme II

Yorum

• Tauer - L'Air du Desert Marocain
      sabah evden çıktım moonwalk yaparak işe geldim

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
        Soivohle Meerschaum. cantona8 in yazın yaptığı indie splitiyle tanıştığım bir güzellik. Markasını bilmesem ve bana bunu koklatsanız Slumberhouse parfümü derdim. Meşe yosununun doğal olarak kullanıldığı hatta zaman zaman derby havası aldığım. Eskilere göndermede bulunan son derece etkileyici ve güçlü bir parfüm. Şişeli olarak alınacaklar listesine çoktan girdi bile
        ohoo yoksa daha yeni mi sıra geldi denemek için Meerschaum da Underworld de efsane...

Yorum

• Roberto Cavalli Uomo

Yorum

• JPG Essence de Parfum.... Portakal çiçeği, tatlımsı mı tatlımsı.. Yaseminler ve başka çiçekler ve dozunda bir hafif gourmand hava. Ama floral yönü daha baskın. Son zamanlarda en begendiğim designer çalışması diyebilirim.

Click image for larger version

Name:	9170799820830.jpg
Views:	41
Size:	92.2 KB
ID:	24280

Yorum

• Bugün Chanel Antaeus.
              Herbalist efektine bayıldım.Etraftan gelecek tepkileri de merak ediyorum

Yorum

• Tom Ford Black Orchild

Yorum

• Dior Sauvage.

Yorum

• Dior hypnotic poison
                    http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• By Kilian Rose Oud. Bir anlam ifade etmiyor. Maksat sample ı bitsin.

Yorum

• Elizabeth arden after five
                        Üst notalarda siyah erik, bergamot, kişniş, hanımeli. Orta notalarda müge, yasemin, safran, Hint nilüfer çiçeği. Temel notalarda sandal ağacı, beyaz huş, hintbaklası, misk.
                        varmış,beni notaları çok ilgilendirmiyor.Hissettirdiğine bakarım,beğendim mi evet.Markafoniden çok komik bir fiyata 125 ml olanını almıştım.Tam bir fiyat performans ürünü.

Yorum

• Jeke

Yorum

• HDP 1740... Deri, paçuli, tütün ve ölmezotunun yarattığı muhteşem bir bohem hava.

Yorum

• Kenzo flower edp...yaşattığı hissiyat ve performans mükemmel...yeri doldurulmayacak bir klasik...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hermes - Terre d'Hermes. 25 yaşındayım, kokuyu da çok seviyorum ama bazen 30+ havası alıyorum bu kokudan. O yüzden tereddüt içinde kullanıyorum etrafımdakiler sevmez diye.
                                Son Düzenleme dodeca; 17-03-17, 00:02. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...