Dior Fahrenheit Absolute
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 18 beğenme
Yorum
-
La Nuit de l'Homme, Yves Saint Laurent
Modern klasiklerden olan L'Homme'un en az kendisi kadar sevilip beğenilen ve klasikleşen aromatik, baharatlı koku grubundaki gece flanker'ı. Kokusu klasik L'Homme'dan daha farklı; L'Homme gibi bir zencefil parfümü değil. La Nuit daha baharatlı, daha sıcak, daha günaha çağıran bir koku.
La Nuit de l’Homme’un bu kadar popüler olması, iyi satış rakamlarına ulaşmasında en büyük rolün kokunun açılışı olduğunu düşünüyorum –ki açılışı genel beğeni olarak 10 üzerinden 10 denilecek kadar var.
Bu şekilde her şey harika, yalnız benim için L'Homme'da sevmediğim sorun bu parfümde de var: Muhteşem açılışın ardından hayal kırıklığı yaratan muhteşem düşüşler… Böylesine nahoş bir düşüşü tasarlamak da ayrı, üstün bir beceri olsa gerek. Bu yönüyle de muhteşem. Ama ironik bir şekilde, trajik anlamda...
Daha ayrıntılı yorumumu ise şuraya bıraktım: http://parfumhobisi.com/forum/ana-fo...-saint-laurent
- 16 beğenme
Yorum
-
Chanel - Sycomore
Bu kadar geç denediğime üzüldüm açıkçası, gerçekten çok sevdim. Creed Original Vetiver i de severim, tendeki sabunsuluğu tekstilde bıraktığı hisse nazaran biraz daha fazladır mesela ve çok da düşkünü olduğum bir etki değildir. Sycomore daki vetiverin destekçileri bir parça daha zenginlik katmış.Fakat performansı pek yüksek değil benim üzerimde.
- 14 beğenme
Yorum
Yorum