Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Bugün Miss Dior a baktım. Hiç oyalanmadan hemen girip çıktım. Gerçekten aklımda kaldığı gibi elimdeki 2012 versiyonuyla alakası olmayan bir koku. Belki çok hafif bir anımsatma olabilir ama daha fazlası değil. Her ikisi de güzel. O bakımdan sıkıntı yok ama değişimi bilmeden alanlar için epey kafa karıştırıcı☺️Yeni olan daha tatlı. Eskisinde turunçgiller daha çok hissediliyor ve daha ferah bir çiçeksilik var. Daha özgün bir kokusu var. İkisi arasında eskiyi tercih ederdim ama yeniyi de beğendim.

    Yorum


    • Bir tom ford tobacco vanille günü... Hava Ankara'da kasvetli, günümü tatlandırır diye düşünüyorum...

      Yorum


      • Sabah YSL L'homme Cologne Bleue
        daha aquatik ferah temiz ve kremsi kokuyor kimseyi rahatsız etmez 1 saatin sonunda koku tene yaklaşıyor genel beğeniye uygun parfüm fakat kalıcılık problemli. İçindeki en belirgin nota kakule baştan sona hissediliyor. Kakuleyi çıkarırsak parfümden eser kalmayacak gibi

        Ogleden sonra YSL L'homme Le parfum
        benzer kokular olsada Le parfum daha maskülen bir koku ve odunsu notalarla desteklenmiş. Cologne bleue kullanımı daha keyifli buna göre.
        Fakat tercihim her zaman YSL L'homme klasik olur.

        Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

        Yorum


        • unique luxury kutay kullandım baraondayı gercekten çok seviyorum ve bu parfüm düşük kalite baraonda ama parfüm uyguna bulunabilirse alınabilir dekant baraonda gitmek en iyisi cünkü koku net kalite. kutayı net anlatım viski,kola lime,karamel .... yalnız etiket fiyatı 280 dolar

          Yorum


          • Tom Ford - Noir Extreme.

            Yorum


            • "Yeni Çıkan Parfümler" başlığındaki yorumumu aktarıyorum:

              Lancome LVEB Intensement uzun bir takipten sonra kör alışla koleksiyonuma katıldı. Sıvı rengi ve şişenin üstündeki minik fuları ile kırmızı meyvelere vurgu yapan bir portre çiziyor. Kutu da hologramlı, oldukça göz alıcı..

              Parfüm sıkıldığı ilk anda verdiği pamuk şekeri efekti ile uzak durduğum orijinal kokuyu oldukça anımsatıyor. Neyse ki bu şeker bulutu hemen dağılıyor ve bir anda turunçgil ferahlığı ortaya çıkıyor. Bu değişimler ilk birkaç dakika içinde yaşanıyor, sonrasında ise turunçgil ferahlığı yerini kırmızı meyvelere bırakıyor. Ancak kırmızı meyvelerin varlığı Guerlain LPRN kadar baskın değil, Intensement'te başrol ilk andaki notaların uçmasından sonra vanilyaya geçiyor.

              Parfümün tendeki yolculuğu meyve içeriğinden gelen mayhoşluğun dengelediği bir heliotrop-vanilya ekseninde ilerliyor. İçerikteki irisi net olarak alamıyorum; iris olsa olsa vanilyanın gurme yönünü törpüleyen ve kokuya pudralı yapısını kazandıran bir dozda kullanılmış olmalı. İris ve kırmızı meyvelerin varlığı, bu parfümü klasik sıcak tonlu, amberli, balzamik vanilyalardan farklılaştırıyor. Deyim yerindeyse serin bir vanilya bu.

              Dip notalarda bir ara paçuliyi hissediyorum ama etkisi kısa sürüyor. Tende bıraktığı son iz, hafif acımtırak bir vanilya kokusu...

              Bu parfüm sanki bilindik pek çok parfüme benziyor ama birebir hangisi olduğunu bulamıyorum. Şekerli ahududu efekti ile ilk anda Miss Dior Absolutely Blooming ile benzer bulmuştum. Yine Lancome'un La Nuit Tresor Musc Diamant'ı ile benzer bir yön var, ama Musc Diamant'ın uçuculuğuna karşın Intensement oldukça güçlü bir parfüm.

              Sahip olduğum en tatlı parfüm oldu Intensement. Genel olarak beğensem de özellikle iris akorunu ve ahududuyu daha güçlü hissettmek isterdim. Bu şekilde muhtemelen pek sevdiğim makyaj efektli parfümlerden biri olurdu. Bu haliyle makyajdan çok gurme tarafa göz kırptığını söyleyebilirim. Lancome LVEB Intensement kişisel olarak beklentimi tam olarak karşıladı mı, hayır. Ama yine de kendini sevdirmeyi başardı mı, evet. Evde çalışarak geçirdiğim şu kış günlerinde tatlı ve yumuşak kokusuyla moral yükselten, sarıp sarmalayan bir parfüm oldu benim için. Yaklaşık 1 haftadır aralıksız kullanıyorum.

              Yorum


              • Libra
                Libra Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Güle güle kullanın sevgili Rayiha🥰 Benim bir arkadaşım da aldı bu parfümden. Çok yumuşak ve tatlı bir kokusu var gerçekten.

              • Rayiha
                Rayiha Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Çok teşekkürler sevgili Libra Sizin yorumunuz da cesaret vermişti alırken.

            • Tom ford oud wood

              Yorum


              • Bugün cağnım okuluma, köyüme gittim Benim köyüm değil aslen ama insan belirli bir müddet bi yerde zaman geçirince benimsiyormuş meğer oranın havasını, suyunu.. Haftada bi gün dışarı çıkıyorum zaten hemen hemen, meyveli bir ud olan More Than Words’ü kullandım.. Şişem yok dekant bendeki; keşke olsa.. Parfümörü Chris Maurice çekim kuvveti alanımda!

                Yorum


                • Bentley absolute Gucci pour homme 1 esintileri.

                  Yorum


                  • Profumum Roma - Ambra Aurea

                    Yorum


                    • TF Tobacco Oud

                      Sahara Noir ve TF Amber Absolute'a biraz oud eklenmiş gibi bişey.

                      Yorum


                      • Xerjoff Naxos


                        Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                        Yorum


                        • Xerjoff Lira

                          Yorum


                          • Franck Boclet Tobacco

                            Yorum


                            • MFK Oud Extrait de Parfum, edp versiyonunu severek kullandıktan sonra extrait için büyük beklentiye girmiştim ama umduğumu pek bulamadım. Kadinlara daha çok yakışacağını düşünüyorum.

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X