Çarşamba dan yana oyum
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Split Vakti #
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: Xibalba View PostDaha önce splite katılmadığım için soruyorum. Şişe talebinde bulunabilmek için en az % kaç alım gerekiyor? Farklı şartları varsa onları da belirtebilir misiniz? Hakkım olmayan gereksiz şişe taleplerinde bulunmamak adına soruyorum.
- 1 Beğen
Yorum
-
Toplamda %50 den fazlasına başka üyeler tarafından talep gelmiş ise de şişenin tamamının satılması durumunda en fazla ml alan kişi talep ediyordur diye düşünüyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Xibalba View PostToplamda %50 den fazlasına başka üyeler tarafından talep gelmiş ise de şişenin tamamının satılması durumunda en fazla ml alan kişi talep ediyordur diye düşünüyorum.Son Düzenleme cantona8; 24-02-20, 15:33. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Sadece yukarıda ki paragraf dikkate alınarak
A) spliti açan kişinin yaşı kaçtır?
B)Kaç adet parfüm vardır?
C)En fazla ml li şişe kaç ml?
.
.
.
Split yaşamadan tam ögrenilmiyor Mustafa hocam. Bende ilk katıldığımda defalarca okudum pek bişey anlamadım sonrasında eklenenler çıkanlar saniye farkıyla kaçırılan şişeliler dekant ml inden az alınan şişeli parfümler, başka bir arkadaşının çok istediği parfümü için gitsede şişeli istemeyip ona bırakmak vs vsSon Düzenleme israfilkilinc; 24-02-20, 15:51. Tarafından yapıldı.
-
Allah tan katılan üyelerimiz artık işi biliyorlar. Sistemin açıklarını da güçlü yanlarını da... Beni yönlendiriyorlar artık bazı noktalarda. İlk kez katılan arkadaşlara kanun hükmünde kararnameler gibi geliyor bunlar ama toplulukları düzenlemek için ve herkese eşit mesafede imkan sağlamak için kurallara tabi olmak zorunluluğu doğuyor. Aksi "At Çiftliğim" adlı eser olurdu sanırım
Yorum