Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Split Vakti #

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Çarşamba dan yana oyum

Yorum

Çarşamba

Yorum

Bugün

Yorum

Daha önce splite katılmadığım için soruyorum. Şişe talebinde bulunabilmek için en az % kaç alım gerekiyor? Farklı şartları varsa onları da belirtebilir misiniz? Hakkım olmayan gereksiz şişe taleplerinde bulunmamak adına soruyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Xibalba View Post
            Daha önce splite katılmadığım için soruyorum. Şişe talebinde bulunabilmek için en az % kaç alım gerekiyor? Farklı şartları varsa onları da belirtebilir misiniz? Hakkım olmayan gereksiz şişe taleplerinde bulunmamak adına soruyorum.
            Kuralları net şekilde yazmaya çalışacağım hocam Ama genelde şişeli talepte bulunanlar, içerisindeki parfüm miktarının en az yarısını almayı kabul etmiş sayılıyor

Yorum

Toplamda %50 den fazlasına başka üyeler tarafından talep gelmiş ise de şişenin tamamının satılması durumunda en fazla ml alan kişi talep ediyordur diye düşünüyorum.

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
                KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                İlk şişeli talebi kim istemişse ona verilir şişeli hakkı. (Mesaj sırasına göre)

Toplamda %50 den fazlasına başka üyeler tarafından talep gelmiş ise de şişenin tamamının satılması durumunda en fazla ml alan kişi talep ediyordur diye düşünüyorum.
              Eksik yazmisim. Siseli talebini "ilk" veren uye, sisenin en az yarisini almayi kabul etmis sayilir ve vazgeçmediği/hakkini devretmedigi surece de bu hak kendisine aittir. Dolayisiyla tasarruf hakki da Yani 100ml siseli bir parfumu talep ettiniz. 50ml yazilir. Kalan 50 dekant verilir. Talep cok olursa sizin payinizdan belli bi miktar düşülür ornegin 30ml'ye kadar. Sonrasinda dekant talepleri iptal edilirsa ve baska bir uyenin toplam dekant talebi sizi gecerse, fazla miktar sisede kalacak sekilde ayarlama yapilacagindan hak yine sizde kalmis olacak. Iki uye arasinda anlasirsa, siseli talep eden sise bende kalsin, sisedekinden fazla olan dekanti arkadasa verelim derse de dolayisiyla bir tasarruf hakki kullanilmis varsayarim ve o sekilde islerim talepleri. Burada onemli olan emin olmadiginiz parfumlere hemen siseli talebi vermemeniz. Zaten siseli talepleriniz icin dekant alma kurali da olacak splitte. Ornegin 1 sise icin 10ml dekant alma zorunlulugu vs gibi....
              Son Düzenleme cantona8; 24-02-20, 15:33. Tarafından yapıldı.

Yorum

• israfilkilinc
                israfilkilinc Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Sadece yukarıda ki paragraf dikkate alınarak
                A) spliti açan kişinin yaşı kaçtır?
                B)Kaç adet parfüm vardır?
                C)En fazla ml li şişe kaç ml?
                .
                .
                .
                Split yaşamadan tam ögrenilmiyor Mustafa hocam. Bende ilk katıldığımda defalarca okudum pek bişey anlamadım sonrasında eklenenler çıkanlar saniye farkıyla kaçırılan şişeliler dekant ml inden az alınan şişeli parfümler, başka bir arkadaşının çok istediği parfümü için gitsede şişeli istemeyip ona bırakmak vs vs
                Son Düzenleme israfilkilinc; 24-02-20, 15:51. Tarafından yapıldı.

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Allah tan katılan üyelerimiz artık işi biliyorlar. Sistemin açıklarını da güçlü yanlarını da... Beni yönlendiriyorlar artık bazı noktalarda. İlk kez katılan arkadaşlara kanun hükmünde kararnameler gibi geliyor bunlar ama toplulukları düzenlemek için ve herkese eşit mesafede imkan sağlamak için kurallara tabi olmak zorunluluğu doğuyor. Aksi "At Çiftliğim" adlı eser olurdu sanırım

Bu iş baya zor olacak anlaşıldı Önce izlemek mantıklı olacak gibi...

Yorum

Bu iş baya zor olacak anlaşıldı Önce izlemek mantıklı olacak gibi...
                Hocam işin zor kısmı bende... Siz keyfini çıkarmaya bakın Selamlar..

Yorum

Allah kolaylık versin hocam yeni split hayırlı olsun.

Yorum

Yeni split hayırlı olsun çarşamba iyidir iyi

Yorum

Hocam ben de çarşambadan yanayım fakat bir şartla. Meraktan çatlayacağım azcık ipucu versen bari

Yorum

Çarşamba saat kaçta? 😃😃 heyacanlandıkkkkk

Yorum

Niye salı değil.

Yorum

Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır diyen olmadıysa hakkımı kullanmak istiyorum.

​​​​​​😊 Güzel bir split olsun.

Yorum

İşleniyor...
                            X