Lm Hard Leather devam
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
İnitio Prives Absolute Aphrodisiac ile hasret giderdim, kendime çok fazla yakıştırmasam da kullanmaktan zevk alıyorum. Zaten hepimiz bunun için parfüm kullanmıyor muyuz:-) ?Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 16-04-20, 09:30. Tarafından yapıldı.
- 13 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: protectedsugar View PostTom Ford - Fucking Fabulous...bana Dior'un reformülasyon öncesi "Feve Delicieuse"in daha kuru, tozlu, mazotlu ve az tatlı hâli gibi geldi. İki parfüm de kumarin nedirin cevabını iyi veriyor: Sentetik tonka fasülye :-)
Yorum
-
Öğleden sonrası icin MFK oud satın mood kullandım. Fragranticadaki bazı yorumlardan sonra bayıcı tatlilikta bir kokuyla karşılaşacağımı bekliyordum. Beklentimin tam aksine tatlılığı baymayan bir gül yorumu çıktı. Ben bu kokudan hic ud alamadım. En yoğun hissettigim nota tatlı gül oldu. Kokuyu beğendim ama şişeli alır mıyım emin değilim.
- 7 beğenme
Yorum
-
Ermenegildo Zegna Florentine Iris
Prada l Homme ile benzer yanları var. Prada iris ve l homme aşığı olarak kalıcılıktan ve silhaj dan yana sorunlar vardı. Zegna buna bir nebze çare oldu.
- 12 beğenme
Yorum
-
mizansen035, sizdeki eski EdT mi, yeni EdP mi? Birara kendim için körlemesine almayı düşünüyordum. Prada Iris kullanıyorum, Prada Homme, özellikle L'Eau versiyonunu beğeniyorum, onu da almama ramak kalmıştı. Sizce kadın kullanımı için fazla maskülen mi durur, ne dersiniz?
Yorum