Aventuslamaca
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Coco Mademoiselle Intense kullandım.Denemek için 50 ml almıştım.Güzel bir parfüm.Beğeniyorum ama hala tercihim klasik edp.Klasiği daha taze,daha ferah,daha çekici bana göre.Intense olanı,klasiğin ilk çıktığı haline benzetenler var ama ben bu görüşe kesinlikle katılmıyorum.Klasik olan ilk çıktığında daha güllü,daha oryantal havada bir parfümdü.Şimdiki kadar fresh değildi.Şimdikiyle tam aynı olmadığı konusuna katılıyorum ama intensede de daha farklı bir hava var.Daha baharatlı ve kirli bir his var bence.Kesinlikle kötü diyemem.Hala çok güzel ve bir tık daha kalıcı.Ama klasik edp hala benim favorim.
- 14 beğenme
Yorum
-
Bir tarafa Montale Aoud Cuir d’Arabie diğer tarafa Mendittorosa Le Mat. İki parfümün de ortak yanları taşıması pek kolay değil ama başkasının üstünde duysam net beğenirim gibi. Kendi üstümde de beğeniyorum tabi. Yine de uzaktan gelen kokusu daha hoş olur gibime geliyor. Le Mat’taki kuru yapı ve paçuli çok güzel. Aoud Cuir d’Arabie ise gerçekçi deri ve ödü koklayabileceğiniz en güzel örneklerden biri. İki parfümü de seviyorum.
- 13 beğenme
Yorum
Yorum