ORMONDE JAYNE Ta'if, çok güzel bir gül yorumu daha.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Dün, kamu kurumlarında iki günde bir nöbetleşe çalışma uygulamasına ilişkin genelge elimize ulaştı. Plan program neticesinde salı-çarşamba günleri benim payıma düştü. Bugün odada bir başıma kalacam diye tasarlayarak ve canavarca hisle HdP-1740 kullandım. Markinin karantinasındayım.
- 17 beğenme
Yorum
-
Evde çalışmaya başladığım bu günlerde riskli işleri denemek güzel oluyor. Bugün de Eldo Rien Intense Incense'ye yer verdim. İsmindeki tütsüyü nedense tam alamıyorum kendi tenimde daha çok deri ve aldehit biraz da meşe yosununun o yeşiliği hissediliyor. Acayip bir iş gerçekten. Bundan 5 yıl önce biri bana bu parfüm dese şoke olurdum herhalde.
- 17 beğenme
Yorum
-
Guerlain - Bois Mysterieux...
Defne yaprağı, portakal çiçeği, laden reçinesi, yasemin..
Normal sağlıklı halimde bile algılamamın çok zor olduğu akorlar, zaten bu ayırdetme işinde acemiyim, burun tıkalıyken iyice zor..
Ama, deri, sedir ağacı ve paçuliyi duyabiliyorum, en azından woody bir deri algılıyabiliyorum..
Cuir intens'ten sonra ikinci beğenilesi Guerlain ve markaya artık önyargılı değilim..
Tekdüze kokuları çok güzel kokmadıkları sürece sevmesem de, bu harika kokuyor..
İki Guerlain'den birini alacağım gibi duruyor..
- 18 beğenme
Yorum
-
Nicolai New York Intense
Şişeden sadece 2 fıs sıktım boyun çevreme ve ev içinde bulunduğum yere koku resmen sinip ortamı kaplıyor. Bütün ev cümbüş kıvamında resmen ışıl ışıl
- 15 beğenme
Yorum
-
Korkulacak hiçbir yanı yok bu parfümün hocam. Rien Intense, Casbah, HdP 1740, Leather Oud, Hard Leather gibi onlarca maskülen varken bu parfüm hiçbir şey değil. Çok naif bir yapısı var zaten, çok pürüzsüz bir koku. Bence vakit geçirmeden dekant olarak alıp deneyin derim. Seversiniz ya da sevmezsiniz sonuçta kişisel zevkler ama korkmayın
-
Galiba buraya da yazmam gerekecek İmza Kokum olduğunu. Kesinlikle deneyin hocam, adam gibi hissettiriyor insanın kendisini
-
Değerli hocalarım yorumlarımınız için teşekkürler bu kadar övgülere mazhar olmuş bir parfümü denemek farz oldu artık.
-
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 8 beğenme
Yorum
-
Creed Original Santal
İnsanı kararsızlıkta bırakan bir koku hangi mevsim kullanmak istersen sorun yaratmayacaktır. Kişniş ve tarçın gibi sıcak baharatlar ile açılıyor kırmızı meyvelerde hissediliyor, Sandal ağacı ana teması olması gerekirken çok zayıf,fazla dozajlama ile daha belirgin oluyor bu seferde sentetiklik çok yüksek, rahatsız edici düzeyde. Zencefil çok daha belirgin. Tonka ve vanilya beraber kullanılmış olsada rahatsız edici bir tatlılık bulunmuyor.Her ne kadar kış parfümü olarak piyasaya çıksada bahar ve yaz ayları için uygun dozajlama ile daha uygun geliyor bana. Fiyat performans olarak yüksek ama şişesi çok güzel 😊
- 16 beğenme
Yorum
Yorum