Geceye Christopher Street Charenton Macerations
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Xerjoff mu Sospiro mu desem bilemedim ama parfüm Erba Pura. Evet ilk başlarda bir gülümsetiyor ama bir 15 dk içinde bayıyor 20 dk önce sıktım ve aşırı bunaltı beni. Şekerleme yada sakız gibi kokma fikri çok matrah değilmiş tıpki limonlu kek ve eti negro gibi kokmak gibi. Günaydın ☺️
- 10 beğenme
Yorum
-
furkan1001 hocam erba parayla ilgili güzel benzetme olmuş, tebessüm ettirdiniz beni sabah sabah sagolun
- 5 beğenme
Yorum
-
Davidoff Zino
Baktım hava bugün serin ve kapalı, evde olsam bile bir paçuli parfümü ile haftaya başlayayım dedim. Açılış biraz asidik yapıda ama yarım saat içinde sıcak odunlar ve paçuli size merhaba diyor. Bana göre Zino zamansız maskülen klasiklerden biri. TF Beau de Jour Zino'ya çok benzetiliyor ama Zino daha sıcak ve odunsu yapıdayken Beau de Jour çok daha ferah baharatlı yapıda. Hani Beau de Jour olsa olsa Zino'nun uzaktan baharlık kuzeni olur
- 15 beğenme
Yorum
-
xPixa hocam daha dün akşam paçuli parfümleriyle ilgili bir video izledikten sonra bugün sizin başka bir paçuli temelli parfüm Zino yorumunuzu okudum Bu parfüm de radarimda. Fragranticada yanılmıyorsam TF Beau de Joura göre daha kompleks bir yapıda olduğu ifade ediliyordu.
- 2 beğenme
Yorum
-
Ben Beau de Jour'un geçen sene çıkan niş halini hiç denemedim ama designer versiyonuna kıyasla Zino odunsu ve sıcak yapısıyla daha bir dolgun geliyor bana. Gerçi bendeki şişe biraz eski; 2016 Ocak ayında almıştım yanlış hatırlamıyorsam muhtemelen 2015 üretim falandır. Fragrantica'da son 1-2 yıllık şişeler iyice patatese bağlamış yazmışlar ne derece doğrudur bilmiyorum açıkçası ama genelde orada yazan çoğu şey kofti çıkıyor
Yorum