Creed Jardin d'Amalfi
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
YSL Kouros vintage (1986-1993 arası dönem) kullandım. Rahatsız etmeyen ve pürüzsüz bir hayvansallık mevcut. 1981-1986 yılları arasındakini de umarım bir gün deneme şansım olur. Civeti buram buram hissetmek isterim.Son Düzenleme Abbathdoom; 22-03-20, 00:22. Tarafından yapıldı.
- 16 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Abbathdoom View PostYSL Kouros vintage (1986-1993 arası dönem) kullandım. Rahatsız etmeyen ve pürüzsüz bir hayvansallık mevcut. 1981-1986 yılları arasındakini de umarım bir gün deneme şansım olur. Civeti buram buram hissetmek isterim.
- 1 Beğen
Yorum
-
Lalique Encre Noire
Çok nadir sevdiğim vetiver parfümlerinden biri. Gerçi evde kapalı sakin ortamda biraz burun yakıcı geldi ama olsun güzel koku yine de. Fiyatı koku güzelliği ve performansına göre heralde en ucuz olan parfümdür. Niş bir parfüm evi yapmış olsaydı kafadan 1000 lirası vardı diye tahmin ediyorum
- 11 beğenme
Yorum
-
Jul et Mad - Stilettos on lex
- 8 beğenme
Yorum
-
Bvlgari BLV. Tertemiz sabunsu kokusu ile her daim güvenli liman olarak adlandırılabilecek özellikle bahar aylarına daha bir fazla yakışan markanın parfüm sektöründe isim yapmasını sağlamış önemli parfümlerinden biri. Kalıcılığı ve farkedilirliğide bu tarz parfümler içerisinde standart sayılabilecek ölçüde.
- 13 beğenme
Yorum
-
Le labo Santal 33
Markayı çok yakından takip ediyordum, noir 29’u çok beğenmiştim. Aynı şeyi Santal için söylemek çok zor.Deri ve menekşe ile açılışı çok burun yoran cinsten, tıbbi bir plastik kokusuna yakın tuhaf kokuyor. Bir saate yakın bir süre sonra değişime uğruyor, iris ile birlikte temiz bir misk ve odunsu notalar geliyor fakat sandal ağacından fazla sedir hissediliyor. Fiyat aralığı yüksek olursa çok tercih edileceğini sanmıyorum. Denemeden kesinlikle alınmaması gerekiyor.
- 12 beğenme
Yorum
Yorum