Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
PDM Layton Exclusif kullandım. Şahsi fikrim Layton'dan çok daha güzel parfüm. Onun kadar tatlı değil ve daha oturaklı duruyor. Odunsu yönünün artmış olması sanırım beni Layton'a göre daha cezbetti. Fazla güçlü olduğu için 2 fısı geçmemek lazım. Aksi taktirde kendiniz dahi boğarsınız bence. Parfümü şişeli almam, o kadar cezbetmedi ama dekantını zevkle bitiririm gibi duruyor.
Bu sezon favori parfümüm. Gerek açılışındaki o elmalı ferah yapısı gerek sonra ortaya çıkan güllerin sıcak baharatlarla desteklendiği yapı çok hoşuma gidiyor
Mona d'Orio Vanille kullandım. Tozlu, hafif acımtırak bir açılıştan sonra karanfili daha çok algıladığım sıcak baharatlı yapıya bürünüyor. Bayıcı olmayan, aksine keyif veren bir tatlılık da mevcut. Kokuyu anlayıp anlamlandırabilmem için daha çok yolumun olduğunun farkına vardım. Son zamanlarda tecrübe ettiğim en derin ve zengin kokulardan biri. Geçişlerinden süzülen olgun tavrına hayran olayım mona vanille.
Regalien iris
Açılışı kesinlikle çok feminen bergamot bile çok ince alınıyor opus V sevdiğim tarzda bir iris kullanılmamış tozlu irisi çok aradım ilk 1 saatine katlanırsanız daha sonra oturuyor biraz daha ama yine feminen çiçeklerde benlik değil alttan gelen paçuli ve sedir ortaya çekmiş biraz parfümü ama aldığım anason çok keyifli. İnanılmaz kalıcı bir parfüm ama sıktığınız 1 saat ruj kokusuna dayanabilirseniz kullanın derim.
Şişelere hiç önem vermem benim için önemli olan sıvısıdır, ancak estetik açıdan bakacak olursam bence tam tersi cam kısmı gayet ergonomik ve şık. uncle-benjen
Yorum