Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • mfk grand soir

    Yorum


    • Oj black gold

      Yorum


      • Perfumecatcher
        Perfumecatcher Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Lüks kokan, derin ve çekici bir koku. En sevdiklerimden

      • uncle-benjen
        uncle-benjen Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bu benim de favorim..

    • Strangers Parfumerie Cigar Rum Intense.. Açılışı rom notası sebebiyle yoğun boozy olarak gerçekleşiyor, roma kuru meyvalar eşlik ediyor ve böyle bir süre devam ediyor, rom biraz geri çekilip kuru mevyalar, deri ve tütün daha çok hissediliyor ancak ekşi rom hep altan alttan kendini hissediyor. Boozy tarzını bazı istisnalar hariç pek sevmediğimden açılışını beğenmedim ancak koku zamanla oturunca tütün ve sert olmayan deri ile daha ilgi çekici oluyor, bu notalara ayrıca sonradan gül de eşlik ediyor. Ancak en ilginç tarafı kapanışını Alexandria 2'ye çok benzettim ki amber hariç notaları hiç benzemiyor, parfüm tenden gitmeden önce resmen Alexandria 2'ye dönüşüyor. Yoğun açılıştan sonra tene yakın durmaya başlıyor ve +10 saat kalıcılığı var, kaliteli, doğal bir koku, gündelik kullanıma da uygun ancak çok farklı bir tarafı olduğunu söyleyemem.

      Yorum


      • Bugün La Vie Est Belle kullandım.En sevdiğim tatlı parfümlerden.Bazı parfümler ilk an güzel gelirler ama sonradan boğucu,sıkıcı bir hal alırlar.Bu parfüm ise gittikçe açılıp güzelleşiyor.Tenime en yakışan tatlı parfümlerden.Belki de içindeki irisden dolayıdır.Farklı bir havası var.Bir diğer hoşuma giden özelliği de,beni rahatsız etmiyor.Son dönemlerde bazı parfümlerde(sevdiklerim de dahil),burun kaşıntısı,hapşırık krizi gibi şeyler yaşıyorum.Bugün çok şükür öyle bir problemim olmadı.

        Yorum


        • Gucci Guilty Absolute kullandım.

          Areej Le Dore markasının parfümörü ve Ud üreticisi Russian Adam a, Designer parfümlerden tavsiye edeceğin ud parfümü varmı diye sorulunca. Designer parfümler sentetik olduğundan gerçek ud ile uzaktan yakından pek alakaları yok demişti ve Gucci Guilty Absolute parfümü doğal ud a en yakın Designer parfüm diye ekledi.

          Yorum


          • Aryan
            Aryan Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Radarıma giren parfümlerdendi. Deri parfümü Gucci Guilty Absolute ile oud parfümü Gucci Intense Oud'u kafamda farklı yerlere koymuştum ama bu yorumunuz şaşırttı beni. GA'nın oud yönünü bilmiyordum... Firmanın açıkladığı notalar içerisinde yoktu. Teşekkürler!
            Son Düzenleme Aryan; 20-02-20, 14:28. Tarafından yapıldı.

          • Kosovic
            Kosovic Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Rica ediyorum hocam bende teşekkür ederim .
            Çok sevdiğim bir parfümdü zaten, bende bu açıklamayı bizzat Russian Adam ın Instagram hikayesinde, soru cevap yaparken kendi ağzından duyunca daha da bir sevdim.

        • Orjinal yazı sahibi: Kosovic View Post
          Gucci Guilty Absolute kullandım.

          Areej Le Dore markasının parfümörü ve Ud üreticisi Russian Adam a, Designer parfümlerden tavsiye edeceğin ud parfümü varmı diye sorulunca. Designer parfümler sentetik olduğundan gerçek ud ile uzaktan yakından pek alakaları yok demişti ve Gucci Guilty Absolute parfümü doğal ud a en yakın Designer parfüm diye ekledi.
          Gucci guilty absolute merak ettiğim bir parfüm yakın zamanda dekantini alıp denemek istiyorum. Gucci oud intense çok beğenmiştim aralarinda ciddi bir fark var mi acaba

          Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

          Yorum


          • Kosovic
            Kosovic Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Gucci Oud Intense denemedim hocam, arada bir fark var mı yok mu hiç bilmiyorum.

          • vagonlar
            vagonlar Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Gucci Intense Oud ile koku benzerliği yok hocam. Aralarında ciddi bir fark var.

        • mancera red tobacco.açılışı çok kötü çok keskin uhu kokusu gibi bir ödle açılıyor.açılışı nedeniyle fazla sıkamıyorsun bu nedenle bende pek farkedilir değil.Gerçi bende hiç parfüm kokmuyor (murphy kanunu) Orta kısımlarında koku o kadar güzelleşiyorki anlatamam.Paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor.Manceradan beklenmeyecek bir derinlik var.Tütünün vanilyanın ve paçulinin uyumu harika .Safranın verdiği kadifemsilik mükemmel.herod'a ve coromandel'e benzetiyorum

          Yorum


          • Marmaris büfe
            Marmaris büfe Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Hocam kesinlikle incelemenize katılıyorum açılışı yüzüne vazgeçtiğim ama detaylı takip ettiğimde bu iş manceradan mı çıkmış dedirten enfes bir çalışma bir parfüm 1 saatte bu kadar evrim geçirir.

        • Slumberhouse baque
          Tütün temalı kokuların ağa babası muhteşem bir kayısı ile tütün bu kadar güzel kullanılır tatlıgı rahatsız etmeyecek şekilde kisteden daha kullanılır meyva ve tatlılık, jake’den daha iyi ıslak bir nargile tütünü Vanilya ve ambergris desteği ilerleyen dakikalarda ortada fakat hiç bir zaman ön plana çıkmıyor. Markanın tüm işleri gibi Buda çok naturel fakat her zaman iki notası tüm parfümlerde baskın oluyor ve başka nota seçmek çok usta bir burun ister ben beceremiyorum. Benim için naturel kayısı tütün parfümü olarak devam ediyor .

          Yorum


          • Comme des garcons - Black tütsü ve karabiber uyumu (:

            HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

            Yorum


            • Elizabeth&James Nirvana White
              Ekli Dosyalar
              https://www.fragrantica.com/member/789115/

              https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

              Yorum


              • Pdm Oajan kullandım çokta yorumlanacak bir parfüm değil bence Ambre Narguile yi alıp bolca vişne ekleyelim mantığıyla yapılmış parfüm genel beğeniye uygun performansı güzel designer vari bi parfüm

                Yorum


                • The Merchant Of Venice - blue ısland

                  Yorum


                  • Guerlain Bois Mystérieux

                    Yorum


                    • Nishane - Ani

                      Sensiz geçen günlere yazıklar olsun. Bu güne kadar denememiş olmam da benim ayıbım olsun. Kendi başlığında yeterince övdüğüm için burada daha fazla bir şey söylemek istemiyorum


                      Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                      Yorum


                      • Guerlain l’home ideal edt
                        Aslında çok övülen edp yi denemek istiyordum ama splitte edt si vardı diye onu aldık artık.bunu da oldukça beğendim ama.


                        Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                        Yorum

                        İşleniyor...
                        X