Orjinal yazı sahibi: cantona8
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 7 beğenme
-
Bir de muhtemelen bu parfümü Pryn markasini kapattiktan sonra Aranyaka ya alternatif olarak sundu. Tipki Turkish Leather i PRIN markasi altinda Anatolia olarak yeniden uretmesi gibi. Ama Turkish Leather daki derinlik yok tabi. Hemen hemen butun Prin Lomros markalarini denedim ve kisa kisa yazacagim buradan.. cornelius
-
Aynen cantona8 İzmirdeyim. Daha önce incelemiştim bu parfümü. Yabancı bloglarda falan da okudum. Notalarına bakınca oldukça ilgimi çekti. Hayvansal parfümler ilgi odağım olduğu için. Bunda bi yoğunluk var notalarda. Civet , costarium, kuzu yünü mü kılı mı neyse mantar. evet aranyaka pryn de incelemiştim mantarsız sote olmuş o ama koku DNA sı aynı.. Nasıl bir koku hocam. Keşke bulabilsem diyorum bayağıdır.
-
Zaten pyrin markası bayağıdır ilgimi çekiyor. Değişik yorumları var. Asfalt notası , sake içeceği notası , rakı , en dikkatimi çeken de iris parfümündeydi mountain air notası. N’aptınız Allah aşkına dağın eteğine çıkıp havayı doldurup şişeye özünü mü çıkardınız.
Corpse review cantona8 denediniz mi hocam. O koku Hakkında da çok pis şeyler duydum.Son Düzenleme mizansen035; 06-04-20, 10:21. Tarafından yapıldı.
-
Dün balkoda biraz nefes alırken o güzel koku burnuma geldi, sokaktaki narenciye ağaçları açmaya başlamış. Eskiden daha çoktular, ama bir parazit yüzünden komşumuzun ve bizim güzelim limonlarımız kurumuştu. Şimdi bahçedeki mandalinin açmasını bekliyorum. Beklerken de SL Fleurs d'Oranger ile avunuyorumSon Düzenleme Rayiha; 05-04-20, 22:13. Tarafından yapıldı.
- 11 beğenme
Yorum
-
Bir adanalı olarak serge lutensin bu kokusunu sayenizde öğrendim ve ilgim bayağı bir arttı mutlaka deneyeceğim tavsiyeniz için teşekkürler. Sizleri ve diğer forum arkadaşlarımızı Allah nasip ederse 2021 portakal çiçeği festivalinde ağırlamak isteriz dünyanın en özel kokularını doya doya içine çekebileceğiniz. Çiçeklerden taç yapabileceğiniz güzel,özel yemekler yiyebileceğiniz güvenli eğlenceli karnavalımıza bekleriz. 2021 Nisan Portakal Çiçeği festivalinde Baharda Adanada 😊
-
Tom Ford Man Extreme.
bayılıyorum bu kokuya. Bendeki eski versiyon şişe. Yeşil tozlu bitkiler. Belki biraz fesleğen. Hatta rom tütün ve incir. Baharat ve trüff.
Yeni versiyonunu koklamıştım ve bendeki şişe ile alakası olmadığını çok farklı koktuğunu fark ettim. Fragnaticadan baktım notalar tamamen değişmiş. Sadece incir ve truff kalmış. Yazık etmişler. Signature serisindeki en güzel kokuydu bana göre.
- 15 beğenme
Yorum
-
- 14 beğenme
Yorum
-
Hocam güncel antaeus ile arasındaki farkları söyler misiniz.
-
Güncel Antaeus'u hiç denemedim hocam. Abbathdoom hocam denemişti sanırım güncelleri çok kötü diyordu.
-
PDM Pegasus
Hiç yormayan bir vanilya yorumu. Kalıcılık +12 saat çok rahat. Hatta gün sonunda duşa gir çık hala bileklerinde. Bendeki dekant hangi batch bilmiyorum ama kalıcılık ve yayılımda hiçbir problem yoktu. Sanırım yenilerinde biraz kalıcılık problemi varmış ama bu parfümün kalıcılığı düşük olsa bile en fazla ne kadar olabilir diye düşünüyor insan.
- 13 beğenme
Yorum
-
Kıyamıyorum biteceksin de seni bir daha bulamam diye
Son Düzenleme mizansen035; 06-04-20, 13:24. Tarafından yapıldı.
- 16 beğenme
Yorum
Yorum