Parfum d'Empire Acqua di Scandola kullandım. Denediğim en doğal citrus açılışı yapan parfüm diyebilirim. Limon çok gerçekçi ama kesinlikle burun yakan cinsten değil. Arada tuzlu bir sucul hissiyat da veriyor ama bu çok değil, çok belirgin olsa ben sevmezdim. Kremsi bir yeşillik ile güzel bir sabunsu yönü de devamında hissediliyor. Bence maskülen bir koku. Kalıcılığı da bu karakterdeki parfümlerden iyi.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bugün şu Black Afgano ile artık tanışalım dedim. Daha önce böyle birşey ile hiç karşılaşmadım. Koku benzerliği yönünden değil de yarattığı şaşkınlık açısından; chergui ilk denediğimde böyle afallamıştım. Orta notalara geçmek bilmeyen bu kokuyu anlamak, algılamak için zaman zaman bileğimden koklayarak koku reseptörlerimin bir kısmını öldürdüğümü düşünüyorum. Fakat oldukça ağır dumansı, tütsülü bu kokuyu galiba sevdim ya da cannabis notası etkisi altına alıp beğeni hissi yarattı bilemedim Yalnız genzimde beni çok zorlayan, rahatsızlık veren acımsı bir hissiyat var. Her an her dakika kokusu burnumda, farkedirlik değil bu başka birşey. Kalıcılık: oo oorta notalara ne zaman geçecek?
- 17 beğenme
Yorum
-
Aslinda bugun degil de dun sabah 7de sıktıgım Tauer Patch Flash.
Neden bugune yaziyorum cunki 2 fis halen olanca gucuyle kazagimda kalmis. Hatta bulundugu dolabi ve biraz da odayi doldurmus. Feci etkili ve kalici bir parfum gercekten. Kokusunu da severseniz iyi bir tercih, 30 ml si 45 EUR civarina 1.5 sene once almistim fakat biraz zamlanmis sanirimSon Düzenleme Leto; 24-12-19, 21:06. Tarafından yapıldı.
- 17 beğenme
Yorum
-
FM Promise
Bu kış açık ara en favorim oldu bu koku. Hiç beklemediğim kadar da çevremdeki kişiler tarafından beğenildi. Galiba şişesi bittiğinde elimdeki kokular içinde tekrar almayı düşüneceğim tek koku şu anda Promise.
- 18 beğenme
Yorum
Yorum