Bvlagari man in black
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
L'Artisan Parfumeur Amour Nocturne kullandım. Çok absürt bir parfüm. Baya tatlı ve saçma sapan bir gurmeye benzer bir yeşillik mevcut. Üzerine şerbet dökülmüş dere otlu poğaça gibi kokusu var. Ben hiç beğenmedim, olmamış bu parfüm.
- 13 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: İlyas View Post
- 1 Beğen
Yorum
-
Extreme versiyonu üretildiği dönem sınırlı sayıda olmasına rağmen yeterince talep almayıp yerine daha pazarlama gücü yüksek parfüm evlerine olan taleplerin boşa çıkmış olduğunu fark ettim kendimce. Ben Extreme versiyonu için bu görüşteyim. Ayrıca parfüm Sth Extrait değil,Sth Extreme ismi ile satışa sunulmuştur.Extrait değil Eau De Parfum konsantrasyonundadır.
-
Xerjoff Cruz Del Sur I
Deri ve Kunduz Yağından gelen sert animalik dozajın bir an bile sönmediği aksine, kimyon, tütsü, karanfil gibi sert ve dumansı notalarla zorluk dozajının bir hayli üst olduğu bir parfüm. Geçen gün kullandığım Baruti Perverso kadar buram buram yanık kokmasa da yine onun kadar genel beğeni düşmanı, performans canavarı bir parfüm. Havaların soğuduğu bu günlerde kullanması benim açımdan keyifli olsa da performansı sanırım eve gidene kadar kendinden birşey kaybetmeyeceğinden bana yine balkon yolları göründü demektir.
- 16 beğenme
Yorum
Yorum