Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • alex 2 nin yokluğunda alex 3 ile devam
    Son Düzenleme Umut korkut; 21-12-19, 14:00. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • Umut korkut
      Umut korkut Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Estağfurullah israfil hocam çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun

    • israfilkilinc
      israfilkilinc Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      sadece şaka yapıyorum Umut hocam. Gerçekten sevdiğim, saydığım, bu hobiye gönül vermiş, fedakarlıkta bulunmuş saygı duyduğum bir abimsin. Kendimin kullanmasıdansa sizin kullanmanız beni daha mutlu eder.

    • Umut korkut
      Umut korkut Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Çok teşekkür ederim güzel sözlerin içn israfil kardeşim bilmukabele saol varol mahçup ettin bizi

  • FM Monsieur

    Bugün yine başka bir paçuli kullanayım dedim ve elim Monsieur’e gitti. Dışarıda geçireceğim nispeten serin ve rüzgarlı bir günde burnuma oldukça güzel geliyor şu anda kokusu. Günlük bazda uzun kullanımda kişinin sıkılmasına sebep olacak bir koku bence. Haftada en fazla bir ya da iki kere kullanıyorum o yüzden.

    Yorum


    • Jacob Cohen/ İndianwood tekstil parfümü olmasına rağmen çok seviyorum

      Yorum


      • Pdm Herod.

        Yorum


        • Bentley for men intense

          Yorum


          • Guerlain L'Homme Ideal Eau De Cologne kullandım. Ben çok beğendim bunu. Yormayan bir yapısı var. Narenciyeli yönü keskin değil ama parlak. Hoş bir kremsilik kararında bir tatlılık. Şahane.Çiçeksi bir kısım da var ama bu çok inceden geliyor. Parfüm kendin için sıkmalık çünkü ten kokusu yayılım falan hak getire.

            Yorum


            • Byredo oud ımmortel
              Beni çok şaşırtan kokulardan birisidir limonlu açılışı çok iyi burnu yoran bir limon değil kesinlikle çok ferah oud kullanımıda çok iyi bir arabic hava kesinlikle hissettirmiyor tütünü ve diğer notaları benim gibi acemi burunun hissetmesi hiç kolay değil parfümü baştan sona limon ve oud götürmüş baskın bir şekilde ama yaz aylarındada kullabilecegim bir oud kokum oldu klasik gül oud kombinasyonlarından çok farklı kalıcılığı çok iyi olsada bu markada favorim accord oud dur .

              Yorum


              • protectedsugar
                protectedsugar Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bizim şu forumda en az spliti yapılan markalar maalesef Byredo..

              • Marmaris büfe
                Marmaris büfe Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Ulaşmak artık çok Kolay fiyatlarıda ortalarda gezdiği içindir sanırım

            • T.F.-Oud Wood Intense. Hafta içi iş sebebiyle kullanmayı uygun bulmadığım, kullanmak için haftasonunu dört gözle beklediğim kokudur kendileri. Normalde aşırı hayvansallığa dayanamayan biri olarak bu kokudaki kirli hayvansallığı çok beğeniyorum. Geçmişte kalan rock'n roll dürtülerimi harekete geçiyor. Deri ceketimin yanında chopperım eksik

              Yorum


              • Kilian Back to Black

                Uzun süredir kullanmadığımı fark edince bugün kullanmaya karar verdim. Özlediğimi ilk spreye dokunuşta hissettirdi. Kendine has zor ama asil ve karakteristik bir kokusu var. Perfermonsı gayet iyi. Unisex olarak geçse de bence maskülen bir koku.

                Yorum


                • Profumum Roma - Fumidus..bu parfüm gerçekten ilginç..üç nota var diyor fragrantica vetiver, viski ve huş ağacı..topplamda verdiği hissiyat bende marihuana kokusu oldu..özellikle Ali'nin teninde :-)

                  Yorum


                  • Jean Patou Pour Homme Vintage ...
                    Neden gelmiş geçmiş en iyi parfümlerden olduğunu akşam serinliğinde kullanarak bir kez daha anladım.

                    Yorum


                    • Le Labo Patchouli 24. Luca Turin’den 5 yıldız. Parfümör Annick Menardo. Meraklanmak için yeterli sebeplerdi bunlar. İçeriğe hiç girmiyorum bile. Huş ağacı,styrax,paçuli,vanilya...

                      Açılışı karabiberli,derili yoğun is altında başlıyor. Cdg Black ile ufak benzerlikler kurulabilir bu aşamada ama daha sofistike kesinlikle. Şimdi açıklanan notalarda deri yok ama üstad Luca da ‘strange leather’ olarak özetlemiş. Dumansı kokuları sevenlerin bu kısmı sevmeme ihtimali çok düşük. Dumana doyuyorsunuz. Ha bu dumansı deri çok hafif animalic görünse de bana göre biraz plastiğimsi. Bulgari Black’le de benzer yapıda. Zaten parfümörleri aynı. Orta notalar var diyemeyeceğim zira parfüm basit sayılabilecek bir yapıda. Öyle LDDM veya Jubilation XXV kadar zengin bir harman beklemeyin. Vanilya yavaş yavaş devreye giriyor ve parfümü bu ‘zor’ klasmandan ayırıyor. Yeme-içmede olduğu gibi parfümde de denge arayan ben için müthiş bir gelişme oluyor vanilya. Çikolatalı bisküvileri ayranla içen birisi olarak tatlı-tuzlu-ekşi dengesine önem veriyorum diyeyim. Parfümün ikinci kısmı yanık vanilya-deri olarak özetlenebilir. Parfüm birşeylere benziyor ama neye benziyor diye düşünmeye başladığımda Luca Turin’in uzun incelemesini buldum ve ikna oldum. Evet eski kitapların çokca bulunduğu bir ortama deri,vanilya ve yanık efekt eklediğimizde muhtemelen Patchouli 24’u elde ediyoruz. Entelektüel izler taşıyan bu sıvı kesinlikle abartıldığı kadar performanslı da değil kullanışsız da değil. Deneme süreçlerinde keşke daha performanslı olsaydı dediğim zamanlar oldu ama o zaman da pek parfüm gibi olmazdı sanırım.

                      Sonlarda vanilya iyice kendisini göstermeye başlıyor ve ufaktan Memoirs of a Traspasser esintileri görüyorum. Fakat onun kadar tatlı bir vanilya değil. Yanık,acı,hafif tatlı,derili vanilya dersem yerinde olur.

                      Bu kör alışı beğendim mi ? Evet. Aşık oldum mu? Henüz hayır. Farklı ve havalı hissettim mi ? Evet. Çok zengin içerikli parfümlere alışık olduğum için aşık olmamış olabilirim ama aldığıma kesinlikle pişman olmadım. Artistik bir koku olduğu aşikar. Bu arada zor zekat eşime de kullandırdım parfümü ve oldukça beğendim. Çiçekli ya da şeker bombası kokulardan sıkılan kadınlar mutlaka denesin. Çok ayrı bir havası var kadınlarda da. Yani öyle net bir maskülen değil. Sevgiler Annick Menardo. Hakkaten kendine has bir tarzın var.


                      Son Düzenleme caliban; 23-12-19, 16:12. Tarafından yapıldı.

                      Yorum


                      • Abbathdoom
                        Abbathdoom Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Hocam hayırlı olsun. Kaleminize sağlık.

                      • caliban
                        caliban Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Teşekkür ederim Ege Hocam😀

                    • ELdO Rien kullandım. Son zamanlarda en çok keyif aldığım parfümlerden birisi. Dozaja dikkat edildiği sürece olumsuz bir tepki ile karşılaşılmaz diye düşünüyorum. Şişeli olarak alacaklarım arasında.

                      Yorum


                      • Parfümün ismini sona bıraktım kasvetli bir İstanbul sabahı havada aşırı sert geçecek ama neyse bu günü benim için anlamlı kılan Fenerbahçe Beşiktaş derbisidir biz deplasmandayız ve gurup olarak simsiyah bir tribün yapmak için 2400 Kartal simsiyah giyinmek için karar aldık ve bu anlamlı güne simsiyah bir parfüm gider diye düşündüm .
                        Nasamotta BLACK AFGANO

                        Yorum


                        • Click image for larger version

Name:	20191207_163302_HDR_1575749039826.jpg
Views:	324
Size:	1.23 MB
ID:	147304
                          فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

                          Yorum

                          İşleniyor...
                          X