Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Mfk Satin Mood edp, ilk kokladığımda sevememiştim sonra nasıl olduysa favorilerim arasında üstlerdeki yerini aldı. Büyü gibi!
Gül, vanilya, menekşe, sentetik bir ud ve benzoin..
Benzoinle yumuşamış udlu bir odunsuluğun üzerine oturan diri bir gül ve bu diri gülün taze/yeşilimsi menekşe ile desteklendiği parfüm çok değişim geçirmese de vanilyayla beraber etkisi duyuları harekete geçiren cinsten. Performans çok çok iyi..
Evet, ud çok gerilerde kalıyor net hissedilmiyor gerçekten de. Zaten sentetik olduğu için bugüne kadar kokladığım, aralarında 150 yıllık olanı da var, hiç bir gerçek uda benzemiyor. Sanıyorum ki kompozisyonun oturduğu odunsu temel bu sentetik ud'dan meydana gelmiş.
Orris ve menekşenin bir arada olduğu bir parfüme kayıtsız kalamıyorum...baştan sona bütün notalar o kadar dengeli o kadar uyumlu ki...ortaya çıkan koku gerçekten çok güzel çok etkileyici...altan gelen dozunda tatlılık çok hoş...orris ve sandal ağacının verdiği kremsi his harika...bu zamana kadar denediğim Jo Malone lar içinde beni en çok etkileyen bu parfüm oldu...performansı da diğerlerine göre çok daha iyi 😊👍
Günboyu süren baş ağrısının etkisinin bir nebze azalması ve akşam havanın serinlemesiyle birlikte biraz hayvansal, balzamik ve bol tütsülü gece gibi Lm Black Oud..
Dün öğlen sıktığım La Vie Est Belle,bu sabah uyandığımda saçlarımdan hala mis gibi yayılıyordu.İşte ben böyle parfümleri seviyorum.Sıktıktan 3 saat sonra acaba ben bugün parfüm sıkmış mıydım demek bana göre değil.La Vie Est Belle,hem çok kalıcı,hem de kullandıkça kendini sevdiren ve iltifat aldıran bir parfüm.Neden bu kadar popüler olduğunu anlamak zor değil.Tatlı ama aynı zamanda çiçeksi,meyveli,ferah bir his veriyor bana.
Bugün kullandığım parfüm ise JLo Glow.Tertemiz,sabunsu,kalıcı,misler gibi bir parfüm.Enn güzel temiz kokulu parfümlerden.
Yorum