Sospiro Ensemble
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Terenzi Kirke.. Evet sentetik, evet basit, evet herkes Terenzigillerden nefret ediyor, evet niş olmakla uzaktan yakından alakası yok, evet 0 özgünlük Amaaa güzel mi evet, amaa dikkat çekiyor mu? fazlasıyla, amaa kaliteli/lüks kokuyor mu evet.. Tamam o zaman
- 18 beğenme
Yorum
-
Serge Lutens Five O'Clock Au Gingembre Acilisi gayet ferah daha sonralari bana biraz spicebomb ve naxos karisi gibi geldi parfumu dun uzerime uyguladim bugun parfum sıkmaya gerek kalmadi. Hala tarcin kokusunu alabiliyorum Tenimde kiyafete gore daha etkili oldu. Gece giydigim tshirte bile kokusu gecti.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 11 beğenme
Yorum
-
https://www.fragrantica.com/pe...Col...ris-18873.html
Çok güzel bir iris parfümü ama bir kusuru var , havuç kokusu alıyorum...keşke bu havuç kokusu olmasaydı...Prada iris kadar kusursuz değil...
- 11 beğenme
Yorum
-
Beaufort London Rake & Ruin. Paslanmış metali ocak üstüne koyduğunuzda bir zaman sonra duman çıkartmaya başlar. İşte o dumandan oluşan is tabakasının kokusu başrolde biraz aromatik yeşil notalarla dengelenmeye çalışılmış olsa da oldukça uçlarda dolaşan sevmesi kullanması zor olan bir çalışma. Zaten markanın normal diyeceğimiz bir çalışması yok. Satanist ayininden çıkmış gibi duruyor.
- 19 beğenme
Yorum
Yorum