Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Frederic Malle Promise
    Elma sirkeli güllü ladenli servili Arabik habibi.
    Laden ve servi, öd efekti yapıyor. Detaylı yazayım bunu bir ara ben..
    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Bugün spora giderken ilk defa yeni aldığım Yves Saint Laurent Y parfümünü kullandım ama oldukça başarısız buldum freshliği çok keskin ( deterjan gibi demek istemiyorum ) buda beni rahatsız etti birdaha kullanmak istiyeceğimi zannetmiyorum.

Yorum

• The Merchant of Venice Arabesque. Çok ayarında tonka ile tatlılaşan misk, tarçın ve zencefil ile taze bir üst sınır, gövdede yerini bulmuş tütün, erikle derinlik kazanmış ve nihayet benzoin, sedir, vetiver ile yumaşak bir tabana oturan komposizyon. Kalıcılık ve yayılım gayet yerinde. Tobacco vanille'in daha tatlış hali. Gelen övgüler de başarısının tescili...
        estefanyen

Yorum

• Elie saab nuit noor. Başlangıçta sert, tozlu ve karanlık paçuli. Çok geçmeden odunsu notalara eşlik eden ylang ylang, gül ve tatlı tütsü.

Yorum

• LM Parfums - Scandinavian Crime. İskandinav polisiyesi gibi, değil gibi. En azından bir havası olduğu kesin. Akıyor.

Yorum

• Güzel insanlarla buluşmaya koleksiyonumun en güzel parfümünü sıkarak gidiyorum ''Vintage Kouros'' :=)

Yorum

• Bugün için Bleu de Chanel EDP. Sıcak ofis ortamında biraz ağır geliyor burnuma ama serin açık havada çok iyi gidiyor.

Yorum

• Vintage Avon moonwide Parfum Oil

Yorum

• Oud Lemon MintBunun bademi Guerlain L'Homme'un bademine benziyor.

Yorum

• Ferah bişeyler istedim bugün, Nautica Voyage

Yorum

• Guerlain Santal Royal. Başta derinin de etkisiyle biraz hayvansı ve sert geldi koku. 1 saat sonrasında dip notaları Xerjoff Dona benzettim. Performans gayet yerinde

Yorum

• Coromandel edp, dekanttaki son demlerini yaşıyoruz. bugün toplantıya gideceğim için özel olsun dedim , kendimi özel hissettirisin dedim

Yorum

• Loewe Solo Absoluto

Yorum

• Dhi 2012

Yorum

• F.M. Vetiver Extraordinaire

Yorum

İşleniyor...
                                X