Bond No9 West Side. Gülün kırmızı şarap tadında verdiği muazzam haz.Feminen yapıda olması beni rahatsız etmedi.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 9 beğenme
Yorum
-
Montale Red vetıver
Montale markasının en iyilerinden biri. Terre tarzı sevenler için hoş bir alternatif. Kalıcılık ve yayılım da ortalama üstü.
- 10 beğenme
Yorum
-
Bottega Veneta Eau de Velours - Bottega Veneta EDP DNA'sı taşıyan ancak ilk versiyona bolca paçuli, biraz gül biraz erik eklenmiş hali (meyve baskın değil, sert bir koku diyebilirim, paçuli epey ön planda) Gayet kaliteli bir designer.
- 13 beğenme
Yorum
-
Hermes Un Jardin Sur Le Nil. Ne zamandır unutmuştum öyle köşede. Tekrar hatırlattı bana kendini. Nedense bazı insanlar bu parfümü çok severken bazıları sıradan buluyor. Ben sevenler tarafındayım. Gerçekten farklı bir ruhu var farklı bir argümanı var anlatmak istediği sur le nilin. Biraz mango biraz portakal biraz iris biraz nehir kokusu, biraz citrus derken gerçekten güzel bir kompozisyon oluşturuyor. Her ne kadar benim favorim bu seride açık ara Hermes un jardin en mediterranee ise de Sur Le Nil öyle yabana atılacak bir parfüm değil kesinlikle.
- 13 beğenme
Yorum
-
Sabahın erken saatlerinde Ursa kullanıp akşam üstü etkisinin iyice zayıflamaya başladığı bu saatlerde Dior Ambre Nuit ile bugünkü parfüm macerama devam ediyorum..
- 15 beğenme
Yorum
Yorum