Bond amber parfüm versiyonu
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Boadicea the Victorious - Divine
Oldukça kompleks, kaliteli ve özel bir koku..
Menekşe, aldehid, reçineler, sandalağacı..... hepsi çok güzel kombine edilmiş, ilk kokladığım andan itibaren "nefiss" dedirten bir koku,
Ancak sample sadece 2 ml :-))
- 17 beğenme
Yorum
-
Parfum De Empire Tabac Tabou. Alışılmışın ve beklenenin dışında bir tütün kompozisyonu. Aslında bal ve tütün bir araya geldiğinde çoğunlukla Back To Black veya Naxos aklımıza gelir. O tarz yoğun ve sert bir kullanımı olan bir parfüm bekleriz. Tabac Tabou daha çok yeşil ve tozlu bir hissiyata yakın, hatta zaman zaman boozy bir efekt veren, bu zamana kadar hiç deneyimlemediğim tarzda bir tütün parfümü. Ölmezotunun tozlu yapısı, nergizin esrarengiz çekici havası, deriden gelen hafif kuru ve buruk bir tat, temeli kuru tozlu ve hafif acımtrak olan harmanın balla dengelenmesi herşey üst düzey bir parfümörün yapabileceği tarzda eşsiz bir güzellik. Zaten PDE markasının hangi parfümü eşsiz değilki? Markaya bu kadar sempati duymamızın bence ana nedenlerinden bir tanesi de bizlere kattığı yenilikler. Trendler adamların umrunda değil. Onların modayı yakalamak veya ordan pay almak gibi bir dertleri yok. Benim tarzım ve trendim bu isteyen alsın diyen bir halleri var. Ve bu konuda çok başarılılar.Son Düzenleme matrai; 18-01-19, 11:56. Tarafından yapıldı.
- 22 beğenme
Yorum
-
Luca Turin de zaten 4 yıldız vermiş :-)
-
protectedsugar hocam dün de garsona demiştin böyle Luca Turin'in sekreteri gibiyiz valla
-
ali :-)) En güçlü ikna edici argümanım...başkasının arkasına sığınmak :-))
Yorum