Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Nishane Sultan Vetiver. Sanırım şimdiye kadar kullandığım vetiver parfümleri arasında en orjinal kokuya sahip parfüm. İçindeki nemli hatta buharlı hissiyatın nereden geldiğini bilemiyorum. Yağmurlu ama çok soğuk olmayan kış aylarında kullanımıma oldukça yakışıyor. Kalıcılığına ve farkedilirliğine diyecek birşey zaten yok.
Son Düzenleme matrai; 11-01-19, 12:36. Tarafından yapıldı.
atkinsons the odd fellow bouquet,açılışı çok kötü mazot gibi kokuyor ama 10 dakika içinde koku açılıyor.çiçeksi bir tütün parfümü.çoğu tütün parfümünde olan bal, vanilya gibi tatlı notlar yok. bu sebeple kalıcılık ve yayılımı düşük ama kullanılabilirliği yüksek bir parfüm.Marly herod'dan sonra sevdiğim ikinci tütün parfümü.Yıllardır dolabın dibini beklemiş bir dekanttan kullanıyorum sanırım zamanında sevmemişim
No 5 EDP kullandım.No 5 kullandığım zaman,kendimi parfüm sıkmış gibi değil,tertemiz kokan bir krem sürmüş,arkasından da bolca bebek pudrasına bulanmış gibi hissediyorum.Eşim,sabun kokuyorsun diyor.İyi ki varsın No 5✨
Erba Pura, bazıları araba kokusu der, diğerleri tek düze ve sıkıcı desede ben bu kokunun kendisini ve kalıcılığını seviyorum. Kiyafette 2.güne bile sarkıyor, tende +10saat.
Yorum