Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Regalien Sandal Harmony 7
    Aksam gezmesine uygun olur diye düşündüm.. Yagmurun bastırdığı saatlerde
    Bu arada aldığımdan beri ilk defa kullanmış bulunuyorum bakalım

Yorum

• Ormonde Jayne Rose Gold. Bazı kokuları birbirini andırsa da çok sevdiğim marka Ormonde. Performans olarak en azından kafam rahat oluyor, günü çıkarmayan kokusu nadirdir. Rose gold da gül notasını sevmeyene sevdirebilecek bir koku. odunsu notalar eklendiğinden bir erkekte de şık durur. Performans çok iyi sabah sıkıp akşam kendiniz bile rahat hissedersiniz.

Yorum

• Pekji Odoon
        Sıktığım ilk andan itibaren yoğun bir karabiber ve duman efekti ile ilerledi koku.Koyu bir harman olduğu için nota geçişlerini takip etmek zor oldu, ancak 1 günün sonunda bir nebze ehlileşmiş ve reçicemsi bir sıcaklığın zayıf şekilde baş gösterdiği çam ormanında söndürülmüş odun közüne dönüştü.
        Tarz olarak Comme Des Garçons Black ve Dior Eau Noire'a yakın buldum.
        Teknik açıdan çok başarılı olan koku kullanılabilirlik açısından benim konfor alanımın dışında kalıyor.
        Ara ara koklayıp keyifllenmek için ise bu sample uzun süre işimi görür

Yorum

• Florabotanica kullandım.İnsana kendisini tertemiz hissettiren bir parfüm.Taze gül,ferah çiçek ve bitkilerin güzel uyumu.Tüm gün duştan yeni çıkmış gibi bir his veriyor.Kalıcılığı oldukça iyi.Sade ama dikkat çekiyor.Bana en çok sorulan parfümlerimin arasında.

Yorum

• Lm Black Oud

Yorum

• hava buzzz ısıtmak içinse ne lazım dhi...
              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• CN scent intense. Ne kadar da kalıcılık 4-5saat olsa da. O süre içindeki bana vermiş olduğu his çok hoş. Seviyorum bu kokuyu

Yorum

• Chanel Allure Homme Sport 

Yorum

• Kilian Cruel İntentions, ud ve vanilyanın öne çıktığı alttan çiçek notalarının desteklediği yumuşak güzel bir koku

Yorum

• SL Ambre Sultan

Yorum

• L'Instant de Guerlain homme EDT.
                        Her sıktığımda arayı niye bu kadar açmışım ki diye hayıflandığım bir koku. Eski formülasyonunun kakao-citrus-paçuli üçlüsünün yarattığı kremsi pürüssüz hissiyatı yeni formülasyonunda bulamamaktan çok korkuyorum.

Yorum

• YSL La nuit de lhomme çok zarif hafif tatlımsı baharatlı özellikle de kakulenin domine ettiği güzel bir parfüm. performans normal. fakat kokusu şahane. genel beğenisi benim açımdan 10/9 alır

Yorum

• Amouage Memoir.

Yorum

• Leonard Pour Homme Vintage. Efsane Jean Patou Ph’un biraz törpülenmiş hali.Çok benziyorlar.Üstünde Clive Christian ... yazsa 7.500 tl.

Yorum

• Unique'e Luxury İstanbul.

Yorum

İşleniyor...
                                X