Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Yyves Rocher Vanille Bourbon. Kadın kokusu olarak geçiyor. Ben çok beğendim. Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
Bu parfümü denedim ilk spreyde çok fazla alkol koktuğu için amaan demiştim 😊 sonra koku yerleşti ve ortaya nefis bir Burbon vanilyası çıktı...Düz bir parfüm fazla notası yok ama gerçekten güzel...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guerlain Songe d'un Bois d'ete -sofistike bir koku.Çok sıcak ve nemli olmayan günler kullanılabilir bence. Dekanttan denedim.İmzam olmasa bile paraf olabilir ama şişeli istediğim kesin.
Bois 1920 Relativamente Rosso. Açılışta konyak hissi veren ambergris, şeker ve olibanum birlikteliği vanilya, gül ve sandal ağacı ile yumuşamaya başlayarak parfümü çok çekici bir hale getiriyor. Odunsu, çiçeksi notalar ile ölmezotunun hafif yanık hissi veren profili parfümü bir üst noktaya taşıyor. Temlede paçuli ve vetiver de parfüme derinlik katıyor. Çok bağırmayan, ancak sürekli kendini hissettiren ve kalıcılığı iyi olan parfüm denemeye değer. Ben çok beğendim. Şişeli edinmek istediğim bir parfüm oldu.
Yorum