Creed Aventus
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 7 beğenme
Yorum
-
Atelier Cologne Vanille Insensee ve Houbigant Quelques Fleurs Royale
Quelques Fleurs Royale, deneyimlediğim en zarif pudra kokusu, öyle naif öyle saf öyle duru güzel ki.. En son yedeğini aldıktan sonra baktığımda satışını kaldırmışlardı, sıkılınması imkansız ve zamansız parfümlerden.. Vanille Insensee'i çok özlemişim, sıcaklarda daha da güzelleşen iki vanilyadan biri(diğeri de Eau Duelle EDT)..1 Photo
- 5 beğenme
Yorum
-
MFK Amyris - Gayet güzel ve hoş bir parfüm genel beğeniye uygun. Bahar ve yaz aylarında kullanıma son derece uygun performansı idare eder tüm yaşlara uyabileceğini düşünüyorum ama genç ve orta yaşa daha fazla yakışır. Bariz bir sentetiklik hissedilmiyor ama kalite hissiyatı konusunda çok başarılı diyemeyeceğim. Bence bu kadar yüksek bir fiyatı haketmiyor
- 7 beğenme
Yorum
-
-
Bugün Aromatics Elixir Edp kullandım.Çok sevdiğim ve görüşlerini dikkate aldığım bir arkadaşım bu parfüm sana gitmemiş dedi.Eşim,yaşlı kadın kokusu,hiç beğenmedim dedi.Kızım ıyy bu ne dedi.Kedim,kucağıma aldığımda miyavlayarak kaçmak istedi.Tek beğenen oğlum oldu.Bir süre kullanıp hevesimi aldıktan sonra kayınvalideme verebilirim.O zaten bu parfüme bayılıyor😊
- 5 beğenme
Yorum
-
- 3 beğenme
Yorum
-
Günaydın degerli arkadaşlar :-) az önce bi koluma coromandel diger koluma ambre narguıle . Pek birbirlerine yakıştıgı söylenemez pişman oldum ama bugünlük böyle olsun . Ambre narguıle bana göre degil tatlılık fazla geldi . Ama yinede emegine saglık Elenna amca .
- 3 beğenme
Yorum
Yorum