Byredo Oud İmmortel
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
MAB ... GANYMADE
Valla begenmem sandim hic ilgimi cekmemisti... Maskulen koku denemicem dediydim... Denedim... oyy cok sevdim... Koku olarak ayri sevdim.. Bir erkek kullansa beğenirim diye ayri sevdim... Sirf koklamak icin de olsa kendimde kullanırım...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 11 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: orangeverte View PostHermes Cuir d'ange kullandım. Çiçeklerle bezeli, gerçekci bir deri yorumu. Deri burada gerçekten yoğun kullanılmış. Cuir d'ange, Hermessence serisi içinde denediklerimden açık ara en iyi silaj , farkedilirlik ve kalıcılık değerlerine sahip olanı. Ilk bir iki saat ben buradayım diye bağırıyor, sonrasında da teninizi terkedene kadar kendini hissettiriyor.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 6 beğenme
Yorum
-
Zoologist bee
Buram buram kuru doğal bir bal kokusu ve balmumu. Bütün gün arı kovanı gibi dolandım. Zoologist parfümlerinin açılışları çok korkutucu ondan dolayı kullanmayı baya geciktirdim. Ama yarım saat sonra uysallaşmaya başlıyor ve koku güzelleşiyor. Bat olanı pek beğenmedim ve performans zayıf geldi bana fakat sloth çok güzel herbal bir havasi var baştan sona sürekli kendini hissettiriyor zoologist içinde şuan bunu beğendim. Şimdi sırada daha saldırgan bir koku var o da Trex bakalım nasılmış. İlerleyen günlerde onu deneyeceğim ama önce cesareti bi toplayalım. )
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 14 beğenme
Yorum
-
Chanel allure homme kullandım. Kullandığım onca parfüm arasında eşimden iltifat alan nadir kokulardan biri.
- 11 beğenme
Yorum
-
Azzaro Chrome United. Ofis için biçilmiş kaftan. Menekşe ve siyah çayın uyumu müthiş. Sedir ağacı ve kişniş notaları parfümü erkeksi bir hale getiriyor. Çok rafine bir parfüm. Bu notalar böyle dengeli kullanılmasa ortaya ya feminen bir parfüm çıkardı ya da çok ağır bir koku olurdu. Tam bir underrated.
- 13 beğenme
Yorum
Yorum