Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Zadig Voltaire Just Rock vardı elimde bir kaç fıslık. Onu sıktım. Gucci İntense Oud'un kokusuna benzettim. Sonra Fragrantica'dan parfümörlerine baktım. Kokunun parfümörlerinden Aurelien Guichard İntense Oud'un da parfümörüymüş.
Son günlerde kullandığım en iltifat alan ve her sıktığımda bir çok kişi tarafından sorulan bir parfüm. (2-3 fıs)
Notalar: gül, paçuli, tütsü, karanfil, ahududu, kestane... Koku olarak Frederic Malle Portrait of a Lady' e benziyor ama benim tenimde bu koku daha iyi durdu. Kış aylarında sevdiğim parfümler arasında yer aldı.
Kesinlikle kullanan herkesin dikkatini çekecek bir koku.
Uzun ömürlü - 10/10 (10+ saat)
Silaj 9,5 / 10
Hava- kışın en iyi
Yaş - 25+
Övgü - 9/10
Koku - 9,5 / 10
Tom Ford Patchouli Absolu.
Yakından kirli uzaklaştıkça temiz, sabunsu kokan güzel bir paçuli parfümü. Dozunda kullanılmış misk, amber ve tonka; yumuşaklık, hafif sıcaklık ve minimal bir tatlılık katıyor. Biberiye notası ise oldukça dikkat çekici. Meşe yosunu ve deri kullanımıyla da olgun bir yapıda ve dolayısıyla biraz yaş isteyen bir parfüm. Bana göre cıvıklığı ya da şakası olmayan fakat, maço diyemeyeceğim harika bir paçuli yorumu.
Yorum