Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
. Sonunda geldi çok farklı bişi bu :/ hakkında bişiler karalamak için henüz erken çok kapsamlı yanlız deri bariz ortada
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun Burhan hocam. Yalnız deri içinde yok hocam vetiver ile oud vermiş olduğu baskın yoğunluk size deri gibi gelmiştir. Yine de yorumu sizde kullanınca yaparsınız, Şu meşhur Ursa dan falan çok çok iyi. Sağlam bir koku aldınız değerini bilin ve iyi günlerde kullanın ama yazın değil sonbahar ve Kışı bekleyin :-))
Hayırlı olsun Burhan hocam. Yalnız deri içinde yok hocam vetiver ile oud vermiş olduğu baskın yoğunluk size deri gibi gelmiştir. Yine de yorumu sizde kullanınca yaparsınız, Şu meşhur Ursa dan falan çok çok iyi. Sağlam bir koku aldınız değerini bilin ve iyi günlerde kullanın ama yazın değil sonbahar ve Kışı bekleyin :-))
Hocam bizim kide burun diye geziyoruz ortada ama aşırı derili bişi hissettim sanırım dediğiniz gibi öd ün etkisi. ki çok haklısın hocam inanılmaz kaliteli bişi bu meled teşekür ediyorum hocam ilerleyen günlerde kapsamlı bi yorum yapıcam şu kesinki şuana kadar kullandığım en farklı koku :/
Analar Ne Yiğitler doğurur derler ya işte onlardan biri Histoires Fidelis in ikiz kardeşi Ambrarem, şu ana kadarki denediğim en iyi Histoires ikilisinden biri tam bir Başyapıt Fiyatına göre Hakkını en iyi veren parfümler arasında ilk 3 e kesinlikle girecek bir parfüm. Parfümhobisi aracılığı ile Ladeesse Satış Sorumlusu Birgül Hanım ve Gamze Hanıma göstermiş olduğu alakalarından dolayı tekrardan teşekkür ediyorum
Analar Ne Yiğitler doğurur derler ya işte onlardan biri Histoires Fidelis in ikiz kardeşi Ambrarem, şu ana kadarki denediğim en iyi Histoires ikilisinden biri tam bir Başyapıt Fiyatına göre Hakkını en iyi veren parfümler arasında ilk 3 e kesinlikle girecek bir parfüm. Parfümhobisi aracılığı ile Ladeesse Satış Sorumlusu Birgül Hanım ve Gamze Hanıma göstermiş olduğu alakalarından dolayı tekrardan teşekkür ediyorum
Hocam şimdi durup dururken meraklandırdın 🤣 daha laudononadan hevesimizi almadan
Ne çirkin bişi bu parfüm merakı bu işe bi giren çıkamıyor arkadaş 😤😤
Altuğ Hocam yeni parfümleri güzel günlerde kullanasın. Heeley Sel Marini uzun süredir arıyorum temin edemedim. Acaba nereden aldınız temin için yardım eder misiniz?
Yorum