Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
- 8 beğenme
-
Lagerfeld Yanılmışım, fikrimi değiştiriyorum. Neredeyse hiç benzemiyorlar. Sandal majuscule gül ile açılıyor; Jeux de Peau buğday ve süt karışımı gibi açılıyor. Sonrasında ikiside farklı eksenlerde devam ediyor. O gün neden benzetmişim hiç bir fikrim yok.( Belki ilerde yine benzeteceğim tutabilir.) Ama bugün sabahın erken vakitlerinde kağıt üzerinde denediğimde ikisinin de birbirinden uzak parfümler olduğu kanısına vardım.
-
İbrahim20 Dogru tespit yapmissiniz, bence de Santal Majuscule ile ilgisi olmayan bir parfum Jeux de Peau. Gourmand tarzlara uzak olanlari bile yoldan cikarabilir yalniz, beni cikardi mesela Benzetebilecegim tek parfum, benim daha az begenimi kazanan, bir sure once elden cikardigim ve ustelik uretim yili da daha eski olan L'Artisan Parfumeur - Bois Farine.
-
İlyas ben de herkesin dilinden düşmeyen farklı patchouli yorumundan dolayı merak edip dekant siparişi verdim bu kokuyu. Günlük kullanıma uygun bulup kokuyu beğenirsem ben de şişeli olarak almayı planlıyorum açıkçası hocam. İlgimi çeken tarafı ise sabunsuluk kısmı. Temiz kokuları severim, bakalım buradaki yorum nasıl merakla bekliyorum dekantıma kavuşmayı
- 2 beğenme
Yorum
-
- 4 beğenme
Yorum
-
- 11 beğenme
Yorum
-
- 11 beğenme
Yorum
-
Güle güle kullan İsmet Hocam..."satenler-içinde-uyusun-da-büyüsün-pozisyonunda" :-)
-
protectedsugar Teşekkürler Muaz abi. Kokusu da görüntüsü gibi güzel
-
Son Düzenleme protectedsugar; 11-02-19, 08:25. Tarafından yapıldı.
- 17 beğenme
Yorum
Yorum