Tiziena Terenzi Laudano Nero siparişi verdik bakalım hayal ettiğimiz gibi bir kokumu, çok merak ediyorum .Bilerek kör aldım süpriz olsun bana ama içimden bi his bu koku o koku diyor afyonlu olduğumdan mıdır nedir kokunun anlamının "karanlık afyon" olması beni kendisine çekmişte olabilir DDD şaka tabiki beni merak ettiren içindeki absint notası ve çok övülen o uyuşturucu kısmı Allahım çıldırıyorum ne hale geldim ya :SSSS
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: Pi-jeY View PostTiziena Terenzi Laudano Nero siparişi verdik bakalım hayal ettiğimiz gibi bir kokumu, çok merak ediyorum .Bilerek kör aldım süpriz olsun bana ama içimden bi his bu koku o koku diyor afyonlu olduğumdan mıdır nedir kokunun anlamının "karanlık afyon" olması beni kendisine çekmişte olabilir DDD şaka tabiki beni merak ettiren içindeki absint notası ve çok övülen o uyuşturucu kısmı Allahım çıldırıyorum ne hale geldim ya :SSSS
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pi-jeY View PostTiziena Terenzi Laudano Nero siparişi verdik bakalım hayal ettiğimiz gibi bir kokumu, çok merak ediyorum .Bilerek kör aldım süpriz olsun bana ama içimden bi his bu koku o koku diyor afyonlu olduğumdan mıdır nedir kokunun anlamının "karanlık afyon" olması beni kendisine çekmişte olabilir DDD şaka tabiki beni merak ettiren içindeki absint notası ve çok övülen o uyuşturucu kısmı Allahım çıldırıyorum ne hale geldim ya :SSSS
Yorum
-
Şansa Jo Malone Sweet Lime&Cedar buldum..
- 4 beğenme
Yorum
-
Bir de Jean Paul Gaultier Fragile EDT 100 ml 🙏
Kokudankokuya'da aynısı 600₺ idi, ben çok uyguna buldum..
Elinde Fragile EDP'si olup bana dekant satmayan bizden değildir.Net. 😄
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dewnewBir de Jean Paul Gaultier Fragile EDT 100 ml 🙏
Kokudankokuya'da aynısı 600₺ idi, ben çok uyguna buldum..
Elinde Fragile EDP'si olup bana dekant satmayan bizden değildir.Net. 😄
Çok ama çok merak ettiğim bir parfüm ...nasıl bir şey biraz yorumlar mısınız
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Öncelikle herkes parfümlerini güle güle kullansın😊
Ben Hepsiburada dan Avon Soft Musk ve Shalimar Souffle sipariş ettim.Soft Musk bugün elime ulaştı ve pudralı,tatlı çok hoş bir parfümmüş.Daha önce denememiştim,kokusunu çok beğendim.Souffle,zaten beğendiğim bir kokuydu.Shalimar aşığı olarak onu da alıp denemek istedim.Son olarak eşime doğum günü hediyesi olarak Fahrenheit aldım.Doğum günü önümüzdeki ay ama Tekin Acar indiriminden faydalanıp şimdiden aldım.Uzun zamandır hep benim sevdiğim parfümleri kullanıyordu,bu defa ona gerçekten sevdiği bir parfümü hediye etmek istedim😊
- 3 beğenme
Yorum
-
Sizin parfümler de hayırlı olsun mutlulukla kullanın Libracığım...ben soft musk ı 18 imde tanıdım gerçekten tam bir fiyat performans kokusudur. Bana biraz no 5 i hatırlatır vintage havası olan bir parfüm. Shuffle benim de çok hoşuma gitti . Eşinin hediyesi zaten efsane. Çok güzel seçimler
- 2 beğenme
Yorum
-
Yaza hazırlık olarak Platinum Egoiste, Issey Bleu aldım bu ay. Mugler Cologne ve Olfactive Studio Still Life yurt dışından sipariş ettim onlarda önümüzdeki ay geliyor bir aksilik olmazsa. Birde allure homme sport almayı düşünüyorum.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hanımeli View PostŞebnem hanım Fragile geldi mi
Çok ama çok merak ettiğim bir parfüm ...nasıl bir şey biraz yorumlar mısınız
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dewnew
Aynı heyecandayım Hatice hanım, kargoda, haftaya gelecek.. Hayal gibi..
- 1 Beğen
Yorum
-
Yorum