Kaptan Nemo...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
Vişne ve badem bu kadar mı güzel birleşir... 😍 Paçuli, meyan kökü bazlı mükemmel bir koku! Mevsimsiz, tatlılık tam ayarında; hafiften dior esintileri taşıyor gibi geldi bana; tam çantaya atmalık... 😊 -bir de çay esintisi var ki muhteşem bi hava katmış, baya cool bayıldım-
1 Photo
- 9 beğenme
Yorum
-
Couture'den sonraki 2. LPRN şişem, ben de çok sevmiştim ana Velours açılışta daha serin ve ekşi, dipte daha az tatlı olmasıyla Legere'i tahtından etti diyebilirim. Üçü de beni en mutlu eden kokulardan
-
Rayiha; açılıştaki yoğun ve oldukça doğal olan vişneyi çok sevdim ben. Paçuli benim için bir artı puan daha. Çay cuk oturmuş kokuya sonra ise gül ile birlikte meyan kökü alıyorum... Ben bu serinin tatlı olmasından korkuyordum açıkçası işte ne biliim vişne şurubu gibi filan... Fakat en azından hippi flankeri beni oldukça mutlu etti tıpkı senin gibi; diğerlerini de denemek istiyorum...
-
Bu mesajı parfüm özelinde düşünerek yazmıyorum...
Bu mesajım herkese...
Aklınızda hangi parfüm almayı düşündüğünüz ne varsa bir an önce alın ve konuyu kapatın, hatta tornavidasından çivisine, parfümünden çorabına, kravatından gömleğine kadar neye ihtiyacınız varsa almanızı öneriyorum...
Bir daha bu fiyatları kesinlikle ama kesinlikle bulamayız, bulamayacağız...
NOT: Sırf başlığa uygun olması açısından bu ay yaklaşık 40 dekant aldım, deneyip beğendiklerimden Marc-Antoine Barrois Ganymede, Creed Spice & Wood ve Aventus (stoklarımın artması amacıyla) şişeli alarak konuyu kapatmayı hedefliyorum...
- 8 beğenme
Yorum
-
Çok uygun fiyata aldım, dökmeli... Sanırım vintage, batch okutamadım hiçbir sitede yalnız birinde 1987 çıktı ve fakat parfüm henüz yoktu o zaman... 😂 @İbrahim20’ye imza kokumu bulmama yardım ettiği için tekrar teşekkür ederim. (Parfümü ondan almadım, dekant aldıydım ilkin kendisinden.) 🤞🌸
1 Photo
- 9 beğenme
Yorum
Yorum