Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
Moustache Eau de Toilette Concentree, Rochas (Vintage): Genç bir Roudnitska hayranı olarak şuan kalbim bir kelebeğin kanatları gibi pır pır çarpıyor, bir aksilik olmazsa birkaç gün içerisinde ölmeyi planlıyorum.
Başta bu değerli, nadir parçayı paylaşıma sunan ntmm22 Taha Bey ile forum içi splitini tekrar hayata geçirerek değerli vaktini ve emeklerini bizlerden esirgemeyen cantona8 Mustafa Bey olmak üzere split organizasyonuna katılan, katılmayan tüm arkadaşlara ve buna zemin sağlayan parfumhobisi platformuna buradan teşekkür ediyorum...Son Düzenleme Aryan; 05-12-20, 11:11. Tarafından yapıldı.
- 17 beğenme
Yorum
-
Aryan; ben aslında ‘o’ kitaptan hep kaçtım; siyah beyaz filmini izledim ama 1945 yapımı olan. Wilde’ın diğer bütün eserlerini de okudum, çookk severim keza.. batıl inançları olan biri değilim ya da kuruntular.. ben hep bi şekilde bu kitabın beni bulacağını düşünüyorum; benim onu değil
-
YSL Elle Edp aldım. Tamamen ortadan kaybolmadan bir şişe edinmek istedim. Tek bir notanın çok baskın olduğu günümüz şekersi/çiçeksi parfümlerinden çok farklı. Odunsu notaların ve baharatların uyumunun çok iyi sağlandığı bir parfüm. Maskülen bir havası var.
- 6 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Swann View Post
- 5 beğenme
Yorum
-
Miss Dior aldım. Elimde eskisi vardı zaten. Yeni formülasyon da denedikçe hoşuma gitmeye başlamıştı. Bir şans vermek istedim ve şu anda çok memnunum. Eskisi bende daha ferah ve hafif duruyordu. Bu biraz daha ağır ve tatlı ama bende daha kalıcı oldu. Zaten tatlı-çiçeksi parfümler, kendime en yakın bulduklarım. Absolutely Blooming de son zamanlarda çok hoşuma gitmeye başladı. Daha meyveli. İlk anda biraz ağır gibi gelse de, tende durdukça çok güzelleşiyor. Her ikisi de tatlı olan ama aynı zamanda kalite hissini veren, baymayan, zerafeti elden bırakmayan parfümler.
- 9 beğenme
Yorum
-
Aynen öyleler sevgili Libra. Ben bu seriyle tatlılılğı ve paçulisi yüzünden başta pek ilgilenmemiştim ama Absolutely Blooming fikrimi değiştirmişti. Geçen kış çok severek kullanmıştım. Şişede az kaldı, kıyamıyorum şimdi Güzel günlerde kullanın...
-
Boyner’de 320 tl idi, kaçırmadım artık nadir bulunuyor.. Ama battım bu yılbaşı indirimleri yaktı başımı
- 9 beğenme
Yorum
-
Teşekkür ederim. Önümüzdeki üç ay hiçbir güç beni parfüm almaya itemez.. Bakalım, böyle bi karar aldım, hep birlikte görcez, yaza doğru epey sıcaklarda düşündüğüm birkaç parfüm dışında senenin ilk üç-beş ayı parfüm almayacağım Bence biraz daha dişinizi sıkın almamak için zira bi beş-on gün sonra bitecek indirimler
-
1 er şişe Bottega Veneta Knot Absolue ve Frassai Teisenddu ile kurtardım gibi görünüyor
Teisenddu için daha evvel bir yorum yazmıştım, benim için çok keyifli bir çalışma.Arjantin den buralara, yerel pazarda erişime açan ve denememe vesile olan herkese teşekkürü borç bilirim..Aman şimdi bu çok tatlı gelir bana der ilgilenmezdim normal koşullarda esmer şekeri tepelerde görünce, hakikaten gourmandlara yaklaşımımdaki lüzumsuz önyargıyı kırdığı için ayrıca memnunum.
- 4 beğenme
Yorum
Yorum