Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
- 13 beğenme
Yorum
-
Teşekkürler volcanolover Oğuzhan hocam 🙏🏻
O’Driu bulunan her yere Peety ve Pathetique için mail atmıştım. Çoğunda yoktu ama Satyricon, Angel serisi ve birkaç yerde Eva Kant mevcut. 3. Peety’i ise Parfumaria’dan buldum ama diğer Peety ve Pathetique’ler İtalya’daki minik butiklerden denk geldi. İsimleri aklımda değil ama ellerindeki son kalanları aldım ve bir daha ne zaman gelecekleri de belli değil diye belirttiler. Peety için Parfumaria takip edilebilir ama Pathetique daha zor bulunuyor. Diğer butiklerin isimlerine ise mailden bakmam lazım 😊
-
Tebrik ederim Abbathdoom hocam, güle güle kullanın... Sizin favori parfümeviniz O'Driu, favori parfümörünüz Angelo Orazio Pregoni mi?
-
Teşekkürler Aryan hocam. 😊 Evet denebilir ama bazı sınırlı üretim olan parfümlerine (KMA Basenotes hariç) hala mesafeliyim. 🤔
-
Bir süredir forumda aktif değildim ama yine de bir şekilde kokularlaydım... Bu süre zarfında aldıklarımı anca şimdi paylaşabildim (((8((8:8(8::8888(8Son Düzenleme Aryan; 22-02-22, 22:09. Tarafından yapıldı.
- 13 beğenme
Yorum
-
Teşekkürler Sevgili Swann. Cuir de Russie, Bois Des Iles ve Antaeus, Chanel'in başyapıt klasiklerinden birkaç tanesi sadece. Genelde bu tarz değerli kokuları yorumlamakta hiç aceleci değilimdir ama hakkında duygu, düşüncelerimi ve yorumumu uygun bir zamanda sizle paylaşırım elbette... Ne demekSon Düzenleme Aryan; 23-02-22, 17:21. Tarafından yapıldı.
-
Salome, yabancı sitelerde sık sık konu olmasıyla bende merak uyandırmıştı Aryan. Vintage Dior konusunda çok şanslısınız, tam dolu, tertemiz bir şişe bıulmuşsunuz, ne güzel Miss Dior Originale EdT'nin atası ama malum sebeplerden aynı kalibrede değillerdir sanıyorum. Güncel versiyonunu koku profili olarak beğenmiştim.
"Estee'leri nasıl buldunuz" derken "nasıl değerlendirirsiniz" demek istemiştim aslında, Türkçe'nin azizliği Estee Lauder'in eski çalışmaları bana ilginç geliyor, bir makyaj markası olarak geniş kitlelere ulaşmış, kült sayılabilecek, parfümler çıkarmışlar zamanında. Niyeyse bu parfümler bana 1950-60'ların Amerikan banliyösü ve idealize edilmiş yaşam tarzını anımsatır... Amerikan parfüm piyasası da ayrıca incelenebilecek bir konu.Son Düzenleme Rayiha; 23-02-22, 16:32. Tarafından yapıldı.
-
Benim için yeni kokular olduğu için hemen temel anlamında aldım soruyu. Kendileriyle doğru bir şekilde vakit geçiremedim ama Rayiha size şöyle bir tavsiye verebilirim; güvenilir kaynaklara göre güncelleri çok iyi durumda. Bulunması zor değil ve en azından tecrübe edilmeli diye düşünüyorum... İkisi de efsane olmuş bir stilin referans klasikleri. Tek sorun, giymek için mevsimini geride bırakıyor oluşumuz
-
şu andaki fiyatı 1700 lerde olan dior homme intense 1199 gibi güzel bir fiyata rossmann da denk geldi. bulursanız kaçırmayın derim arkadaşlar..1 Photo
- 5 beğenme
Yorum
-
Yorum