Bazılarını şişeli sahip olup daha fazla vakit geçirmek, bazılarını da özlediğim için... Birkaç parça da eski batchlerinden dolayı yastık altı.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
Bazılarını şişeli sahip olup daha fazla vakit geçirmek, bazılarını da özlediğim için... Birkaç parça da eski batchlerinden dolayı yastık altı.Son Düzenleme Aryan; 09-01-21, 17:41. Tarafından yapıldı.
- 12 beğenme
-
Teşekkür ederim furkan1001 hocam, aramızda kalsın 750 TL'ye buldum ama şuan ben bile bulamam bu fiyata.
-
Hocam aynen o fiyata kimse bulamaz ama yakında sizi rahatsız edebilirim belki bir şans araştırırız olmadı. Siz zaten her zaman yardım etmeye gönüllüsünüz o yüzden size müteşekkirim. 🙂
-
Rica ederim hocam, konuşur bakarız elbette furkan1001Son Düzenleme Aryan; 11-01-21, 01:06. Tarafından yapıldı.
-
belki azicik ama cok mutluyum bulup alabildigim icin, ben bu guzellikleri ikinci el uygulamalardan buluyorum, burada satis yetkim olmadigi icin de oralardan satiyorum bana uymayan dekant, siselerimi, vs vs...
1 Photo
- 7 beğenme
Yorum
-
Arkadaşlar herkese selamlar. Bu hafta yıllardır aradığım parfüme kavuştum. Hypnotic Poison'ın 1998 yılındaki reklam filmdeki mankenin o asansörde tıpasını çıkardığı limited editon bugün elime geçti 😍
Böyle bir koku, böyle bir kalıcılık ve silaj olamaz. Ki stoperi bileğime değdirdim sadece. EDT demişler ama hikaye, günümüzde extrait diye satılır bu hali sanırım. Reformülasyon öncesi Hypnotic Poison resmen niş bir parfüm kalitesinde. Daha kutusunu açtığımda kokusu yayıldı etrafa. Beni 90lı yıllara çocukluğuma götürdü çok hoş bir nostalji oldu. Sanırım koklamaktan en keyif aldığım parfüm diyebilirim.
- 15 beğenme
Yorum
-
Hermes klasiklerini aldım, 3 adet.
Eau D'Hermes, Hermès (Eski Şişe): Hermes’in ilk kokusu, benim için ise her şeyden önemlisi bir Edmond Roudnitska bestesi… Sadece Hermes’in değil, bence dünyanın en güzel parfümlerinden bir tanesi.
Bel Ami, Hermès: Geçen yine Fahrenheit’taki deri yorumunu övüyorum, aklıma düştü; dedim neden Jean-Louis Sieuzac’ın arkasında olduğu başka bir deri parfümüne yönelmiyorum ki!? orangeverte Hasan hocama buradan selamlar ve teşekkürler.
Rocabar, Hermès: Bu parfümden çok underrated bir hava aldım; kağıt üzerinde koku profili-tarzı da beni yakalayınca kendisine kanım kaynadı, bir sempatim oluştu ve dedim ki neden bir kör alış yapıp bir heyecan yaşamıyorum ki!?Son Düzenleme Aryan; 09-02-21, 18:32. Tarafından yapıldı.
- 18 beğenme
Yorum
-
- 6 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Aryan View Post
Bazılarını şişeli sahip olup daha fazla vakit geçirmek, bazılarını da özlediğim için... Birkaç parça da eski batchlerinden dolayı yastık altı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Sorduğunuz Guerlain kokusu hakkında söyleyebileceklerim; kokuya hakim LIDGE aşığı dostlardan yeni şişeyle ilgili hiç kötü yorum almadığım, tam tersi olumlu referans bildirdikleri... Bana söylenen eski şişelere fahiş fiyatlar vermemem gerektiği, yeni şişeleri gönül rahatlığı ile kullanabileceğimdi. Yabancı-yerli forumlarda-platformlarda da çok kötü bir yorumla karşılaşmadım, yorumlar genelde bu yönde.
Vintage piyasası biraz sazan.avi'na döndüğü için size dikkatli olmanızı tavsiye ederim fragranceholic.
-
çok haklısınız. Vintage parfümlere özel ilgim olduğu için bundan bende çok şüpheleniyordum ve artık emin oldum . İnsanların eski iyidir psikolojik zaafiyetinden faydalanan birçok insan ekstrem ücretler ile aldıkça haddinden çok daha ücretlere satılmaya başlandı ürünler. Kur etkisi de gerçek bir etmen olsa da 2014 de Creed'in en baba parfümlerinin 550 tl civarına satıldığı aklıma geldikçe bir sinir harbi geliyor içime. Şimdi Lidge siyah kenarlı şişe 1200 den aşağıda çok zor.. Bu arada yeni şişeyi nereden temin ettiniz acaba? Aryan Birde Fahrenheit ne zamanın acaba?
-
-
Orjinal yazı sahibi: uncle-benjen View PostPrada demeyin bana...
Şahsen size Prada diyen de her kimse, çıkıp özür dilemeli. Ayrıca isminizi bahşederseniz bize ya da size ne denmesini istiyorsanız onu yazarsanız sorun daha net bir şekilde çözüme ulaştırılmış olur diye düşünüyorum.
Sevgiler...
Yorum
-
Hocam bana Prada olarak hitap etmeyin de, gerisini düşünürüz.. Aha aha..
-
Son Düzenleme Aryan; 01-03-21, 19:40. Tarafından yapıldı.
-
Yorum