splitten penhaligons halfeti geldi.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
- 5 beğenme
-
teşekkür ederim guardian hocam. Peki gül yorumu metalik mi?
-
Gökhan kardeşim hayırlı olsun güzel günlerde kullan. orangeverte Hasan hocam baharatlı aromatik yapıda bir koku. Gülden ziyade servi ve baharatlı yapı ön planda. Keskin, güçlü bir koku.
-
-
- 8 beğenme
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: ayslperfume View PostProfumum Roma Acqua Di Sale eşim'e almayı düşünüyorum
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Dgkndrmn View PostDeğişmeyen tek gündem herhalde 😅
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Chanel Chance EDP aldım. Eskiye göre parfüm alımımı çok azalttım. Zaten bu fiyatlarla başka çare yok. Değişik parfümler denemek yerine çok sevdiğim, emin olduğum parfümlerimle yoluma devam ediyorum.Yeni çıkan bir parfümü ancak beni çok fazla etkilerse, iyice emin olduktan sonra alabilirim.
Chance,senelerdir bittikçe aldığım, benimle özdeşleşen parfümlerimden biriydi zaten. Ondaki ferah tatlılığı çok seviyorum.
- 6 beğenme
Yorum
-
Fujer aldım, 7 adet.
Yves Saint Laurent - Rive Gauche pour Homme (Vintage): Bu parfüm, sadık hayran kitlesiyle bende merak uyandırmıştı. Barber Shop'lar arasında en iyilerden biri olarak gösterilen bu parfümün teneke kutulu vintage'ını bulunca kör alış kaçınılmaz oldu, kaçırmak istemedim.
Davidoff - Zino Davidoff (Vintage): El yazılı, italik şekilde Davidoff yazan her vintage parfümü alabilirim. Cool Water ile başladık, Zino ile devam ediyoruz...
Carolina Herrera - Herrera For Men (Vintage): 91 çıkışlı bu fujer, koku profilindeki tütün, karanfil, sandal ve ambergris ile radarıma girmişti. pomak İsmail hocamın 90'lardan favori parfümü olduğunu öğrenince de dedim; bu alınır.
Guy Laroche - Drakkar Noir ve Cartier - Pasha: Bu iki parfüm aslında tam olarak vintage parça sayılmaz ama son batch'leri de değil. Bulabildiğim en eski batch'leri bulmaya çalıştım. Drakkar Noir bir 80'ler efsanesi, referans parfüm olduğu için bir bakalım dedik. Pasha ise farklı ferah-oryantal yönüyle dikkatimi çekiyordu bir süre.
Tom Ford - Beau De Jour: Eski ekol parfümleri seven birisi olarak bu parfüm, hem kokusunun içime sinmesiyle hem de private blend koleksiyonundan signature koleksiyona geçmesiyle fiyat/performans olarak alınabilir geldi bana.
Lancome - Hypnôse Homme: Maurice Roucel'in bu oryantal fujeri geçtiğimiz yıllarda radarımdayken 50 ml.'lik şişesinin bana hediye gelmesi mutlu etmişti. Çok da sevdim, ne zaman kullansam kendime; bunu daha fazla kullanmalıyım diyordum ve sonunda 75 ml.'liğini aldım. Kokudaki batch farklılığı biraz üzse de olmazsa olmazlardandı benim için.Son Düzenleme Aryan; 20-11-20, 14:00. Tarafından yapıldı.
- 7 beğenme
Yorum
-
Hepsini güzel günlerde kullanın Aryan hocam
-
Teşekkür ederim orangeverte hocam. RL Safari'yi lütfen sakın elden çıkarmayın ;((
-
Rica ederim Aryan hocam. Safariyle ilgili öyle bir niyetim yok , teşekkür ederim
Yorum