Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Clive Christian x

    Yorum


    • Vertus Rose Morocco

      "Geleneksel bir Mukhallat gülünün gösterişli bir yorumu... Açmış bir gül... Üst notalarda safran ve kakulenin sıcak dokunuşlarıyla lezzetli elma var. Kalbin kraliçesi gül, sardunya, manolya, menekşe, zambak ve şeftali ile buluşuyor. sedir ve kaşmir ağacı ile çevrilidir. Taban, vetiver, sandal ağacı, vanilya, tonka fasulyesi, paçuli, amber, misk ve siyah ud ile güçlü ve benzersiz bir iz bırakır."

      Fragrantica açıklayıcı not'u eklemek istedim.Sırf silaj için bile tercih edilir.Sabah sık ve çık kafan rahat olsun gece yatana kadar seninle.Hatta ertesi sabah kolunu koklayarak uyan.

      Yorum


      • Dün Chanel Allure EDP, bugün Gucci Guilty Intense kullandım.
        Allure, her yaz severek kullandığım bir parfüm. Asil ve dingin bir yapısı var. Huzurlu hissettiriyor. Gucci Guilty Intense, bu sene bayılarak aldığım, sonra bir kenara attığım parfümlerden. Nedense birden soğumuştum. Yazlığa gelirken bir şans daha vereyim diye yanımda getirdim. İyiki de getirmişim. Sıktığım anda buram buram çiçekler mutlu etti beni. Ama tiz, keskin, ekşimsi değil, olgun, tatlı, bazılarına ağır gelebilecek tarzda bir çiçek bahçesi. Bana ferahlık ve mutluluk verdi.

        Yorum


        • Frapin l’humaniste . Harika bir koku fakat kalıcılık çok kötü

          Yorum


          • V Canto Mastin

            Yorum


            • Armani stronger with you freeze

              Yorum


              • Guerlain Jicky sevip sevmeme arasında gidip gelirken bugün son defa kullanayım dedim çok beğendim.

                Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                Yorum


                • Sonoma-tabac aurea
                  Kuru tütün altında amber geldikçe kuru mu yaş mı? tam sarıp icmelik bir tütün dedirtiyor ama bazende bir yeşillik beliriyor. melekotuna benzer şekilde güzel koku düşündürtüyor. Ama işte mesai saatlerinde de o muydu bu muydu derken dikkat dağınıklığı ;(

                  Yorum


                  • Hermes concentre d'orange verte kullandım. En sevdiğim yazliklardan. Eau d'orange verte versiyonunda portakal daha canlı kullanılmış ama onun da kalıcılığı çok zayıf maalesef. Concentree olan portakal kullanımında diğeri kadar canlı olmasa da yine de yakın sayılır ama performansı daha iyi. Salt koku güzelliği olarak Eau d'orange verte, performansı işin içine katarsak concentre d'orange verte diyorum.

                    Yorum


                    • Acemiburun
                      Acemiburun Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Sırf sizin için ben bu kokunun dekantını edinicem

                    • orangeverte
                      orangeverte Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Tahmin ediyorum ki beğenirsiniz


                  • Ysl L'Homme
                    Davidoff Adventure benzerliğini daha önce fark etmemiştim.Her ikisi de gayet yeterli benim için.



                    Yorum


                    • Zara Lisboa

                      Yorum


                      • Dün Chanel Coco Noir, bugün Gucci Guilty EDP kullandım. Coco Noir, Chanel in en sevdiğim parfümlerinden. Derinden gelen bir çiçeksilik hissediyorum kokusunda ve bu çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntım, bir süre sonra kendi üzerimde çok hissedememek. Eşim, kokunun geldiğini söylüyor ama ben buram buram kendim de hissedebilmek isterdim. Gucci Guilty, Intense olana göre daha eflatun ve hafif kokuyor. Bu Gucci leri çok sevdim ben. Ferah, çiçeksi ve romantik tarzda parfümler. Sıcak havaya da yakıştılar. Intense daha kalıcı ve sarı çiçeklerle canlılık kazanmış. Klasiği daha soft kokuyor.

                        Yorum


                        • Terre D’hermes Givree

                          Bu yılın en iyi parfümlerinden biri ile tanışmaya hazır olun. İşte flanker dediğin böyle olur Hermes den beklediğimiz tam olarak bu kalitede bir parfümdü. Şimdi fazlasıyla olmuş bütün alkışlar size 👏

                          Keskin bitter kıvamında asidik narenciyelerin Terre D’hermes DNA’sına eklenmesi ile ortaya harika bir harman ve koku çıkmış. Patlamaya hazır bir enerji bombası gibi. Cıvıl cıvıl bir gün, açık parlak gökyüzü, Akdeniz sahillerinde daha olgunlaşmamış narenciye bahçelerinden esen meltemin burnunuza taşıdığı tatilin kokusu. Bir yandan mineral notalarının verdiği dinginlik. Hem enerji depolayan hemde huzur veren bir tatil anı gibi.

                          Beyaz keten gömleğiniz ve pantolonunuz hazırsa onu tamamlayacak parfümünüz de hazır. Sadece bu yaza değil önümüzdeki döneme de damga vuracak bir parfüm.

                          Yorum


                          • İnvictus Aqua

                            Yorum


                            • Guerlain Homme Edp

                              O bir Guerlain klasiği…

                              Nefis rom notasına eşlik eden ve parfümü maskülenliğin yanında modern bir tabana oturtan aromatik, yeşil ve ferah notalar… Çok yönlü, köşesiz ve lüks hissiyatlı erkek parfümü denilince ilk akla gelen parfümlerden.

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X