Açıkçası hiç denemedim zara parfümlerini
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Zara Parfümleri
Çökme
X
-
Zaranın bu zamana kadar çıkarttığı 312 adet parfüm olduğunu biliyormuydunuz? DP de bile bukadar çeşit yok. Özgünlük beklemek tabiki de hayalcilik oluyor bir noktadan sonra. Zarayı bence açık parfümün markası olarak tanımlamak pekte abes olmayacaktır.Son Düzenleme matrai; 18-05-18, 13:01. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
-
bi şişe “zara tiveden” bitirdim. ibrahim abinin denettiği ve dekant hediye ettiği le labo santal 33’ün klonu..
- 1 Beğen
Yorum
-
Kalıcılığı düşük olduğu için 2 Zara parfümü arkadaşlara hediye etmiştim. Bir tanesini de oda parfümü olarak kullanıyorum, çok da beğeniliyor. Zara Seoul - invictus klonu. pahalı designer ve niş parfümleri kullandığımda sormayanlar, bu kokuyu merak ediyor.
Yorum
-
Özel serilerinden Bois de Vanille, Vibrant Leather for Her ve Oud gayet başarılı.
Yorum
-
Zara W/END till 3:00 AM aldık bir arkadaşa. Gerçekten de Nishane Hacivat'a bu kadar benzeyeceği ve bu kadar performanslı olabileceğini düşünmüyordum. Üstelik yıllardır parfüm kullanıyorum; daha ilk girişte benzinlikteki bir bayan çalışanın, arkadaşıma parfümünü sorması, kendisinin de sadece zara demesi dolayısıyla enteresan da bir deneyim yaşattı. Boşuna nişlerin peşinde koşoyprsun diye de bir laf yedim ki... Ağrıma gitmedi ama! Arsızım parfüm konusunda
- 2 beğenme
Yorum
-
Yine bi' bavul dolusu koku çıkarmışlar.
Aralarında 3 parçalık bi' koleksiyon var o dikkatimi çekti. "Zara Molecules"
C0R4N0L
4MBROX
C4SHMER4N
Yolum düşerse deneyeyim.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: avalonZara Soft Haze radarımda. Özellikle yaz için Creed Silver Mountain Water'ın çok iyi bir kopyası demişler. 45 tl bandında geziyor fiyatıda. Kör alışa uygun gibi . Cuma günü elimde olacak yorumumu yapacağım.
VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum