# Talepler girildi. Bu haftadan itibaren siparişler verilecektir. Şişeli olarak "mutlaka alacağınız" parfümleri belirtin, işaret koyayım onlara. İlk siparişler onlar olacak. Daha sonra dolanlar oldukça bir dahaki sefere sipariş verilebilir. Hiçbir parfüm için umudunuzu yitirmeyin Aksine ben maddi yük olmasın diye zamana yayabildiğim kadar yaymak istiyorum. O yüzden başka ekleme yapmadım. Daha Hiram Green'ler, Beaufort'lar, Anima Mundi'ler, Andrea Maack'lar, Agonist'ler, Bogue'ler, Francesca Bianchi'ler, Lubin'ler, Nasomatto'lar, Orto Parisi'ler, Profumi del Forte'ler...... Bilmem anlatabiliyor muyum? (Umarım bu mesajdan sonra kaçarak burayı terk eden ve üyeliğini iptal eden üyeler olmaz tabi ) #
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Degisikler & Yeniler Spliti v.1 + v.2 #
Çökme
X
-
- 12 beğenme
-
But not today 3 ml yazabilirmisiniz birde ilerleyen günlerde xerjoff uden eklenme ihtimali varmıdır? şişeli alabilirim eklenirse
- 1 Beğen
Yorum
-
Önereceğiniz ya da “keşke olsa” dediğiniz parfümleri aşağıdaki başlıkta paylaşabilirsiniz. Bu şekilde split sayfasını meşgul etmeyiz diye düşünüyorum.
http://parfumhobisi.com/forum/parfüm-satiş-takas-bölüştürme/split-bölüştürme/1730-tez-zamanda-split-i-yapılması-gereken-kokular
- 5 beğenme
Yorum
Yorum